Obavijesti

Lifestyle

Testirali smo pastile protiv grlobolje! Saznajte koje su najbolje

Testirali smo pastile protiv grlobolje! Saznajte koje su najbolje
2

Na mjestu gdje se pastila otapala u ustima ne oštećuje sluznicu već je dapače ugodno vlaži i štiti. Iako sadrže samo prirodne sastojke (bez anestetika), daju osjećaj ublažavanja grlobolje i bolnog gutanja

VIDEO

Trostruki učinak isla medic hydro pastila

  • Zaštita - hidrogelni kompleks stvara hidrogel koji se dugo zadržava na sluznici, tvoreći zaštitni sloj, oblaže nadraženu sluznicu usne šupljine i ždrijela.
  • Vlaženje - hijaluronska kiselina i ekstrakt islandskog lišaja intenzivno vlaže sluznicu. Tako se ona može oporaviti, a istovremeno je zaštićena od daljnjih oštećenja te potiče dodatno lučenje sline.
  • Ublažavanje - nadražena sluznica se obnavlja. Blaže su i tipične tegobe uzrokovane prehladom, odnosno tegobe s grlom, koje u pravilu završavaju grloboljom i bolnim gutenjem.

Dojam redakcije

Pastile protiv grlobolje isla medic hydro ugodnog su osvježavajućeg biljnog okusa. Struktura im je gumenasta tako da se mogu  lagano i gristi. Dok se tope u ustima ispuštaju tekućinu koja ima sluzavu teksturu što osobito dobro djeluje na isušeno grlo, a biljna aroma koja se razvija kako se pastila topi ublažava bol u grlu. Zbog vlaženja i lagano anestetizirajućeg djelovanja gutanje postaje znatno lakše. Nakon što se pastila otopi još neko vrijeme u ustima i grlu ostaje osjećaj svježine i olakšanja. Dodatni plus je što su pastile bez šećera i veganski proizvod, što je nekim osobama (u ovom slučaju redakciji Zdrave Krave) bitna informacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sastav, pakiranje i primijena

Isla medic hydro pastile sadrže:

  • Vodeni ekstrakt islandskog lišaj, kartbomer, ksanat gumu, natrijev hijaluronat, sorbitol, maltitol, bezvodnu limunsku kiselinu, acesulfam K, levomentol, ulje metvice, ulje zvjezdastog anisa, ulje gorkog komorača, srednjelančane trigliceride, pročišćenu vodu, zamjenska sladila sorbitol i maltitol (1 pastila sadrži sorbitola 0,11 g; maltitola 0,94 g)

Pakiranje:

  • Kartonska kutija u kojoj su dvije folije s po deset pastila. Jedno pakiranje sadrži 20 pastila.

Primijena:

  • Isla medic hydro pastile namijenjene su djeci i odraslima. Djeca od šeste godine mogu konzumirati šest pastila dnevno.

Kako djeluju?

Prilikom otapanja pastila isla medic hydro u ustima, hidrogelni kompleks veže se uz hijarulonsku kiselinu i poseban biljni ekstrakt iz islandskog lišaja. Tako nastaje hidrogel koji čvrsto prijanja uz sluznicu i oblaže upaljene dijelove sluznice tvoreći zaštitni sloj koji ih učinkovito vlaži. osim toga, Optaflow tehnologija potiče lučenje sline te osigurava vlaženje nadražene sluznice usne šupljine i ždrijela.

Ako imaš znakove prehlade i boli te grlo, probaj isla medic hydro+ pastile koje pružaju učinkovito smirenje. Prikladne su i za vegane i ne sadrže šećer.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Riješite test i saznajte bolujete li od gripe ili prehlade

Riješite test i saznajte bolujete li od gripe ili prehlade

Dr.med Milan Mazalin savjetuje kako se liječiti od gripe i prehlade

Zašto je Severina rekla Luki Nižetiću da priča tiše?

Zašto je Severina rekla Luki Nižetiću da priča tiše?

Severina i Luka Nižetić operirali su glasnice, a prof. dr. Santa Večerina Volić (otorinolaringolog i fonijatar), ekspert za bolesti glasnica i njihovo liječenje, savjetuje kako se liječiti i kako glasnice održati zdravima
Virusi prehlade za 60 minuta stižu u naše tijelo
SAZNAJTE KAKO

Virusi prehlade za 60 minuta stižu u naše tijelo

Prehlada, šmrcavica, umor i kašalj, grlobolja, glavobolja, temperatura, sve su to naši redoviti posjetitelji tijekom jesenskih i zimskih mjeseci