Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Recept za sok koji je osvojio slavne ljepotice - isprobajte ga!

Recept za sok koji je osvojio slavne ljepotice - isprobajte ga!
1

Čudesni napitak ‘djelo’ je trenera Harleya Pasternaka, koji je uz njega ‘isklesao’ brojna holivudska tijela. Koriste ga Halle Berry, Katherine Heigle, Ariana Grande

VIDEO

Poznate ljepotice, poput Halle Berry, Eve Mendes, Rachel Weisz i Ariane Grande, pobornice su dijete Pet faktora, koja za doručak i međuobrok uključuje ukusne zelene smoothieje po receptu Pasternaka.  

Glumica Katherine Heigl (38) priznaje da je, uz Harleyja Pasternaka, prvi put izdržala dijetu, prihvatila zdravije navike i prestala se boriti s kilogramima. Intenzivni treninzi pomogli su joj izgraditi mišiće i sagorijeti masnoće, njezine prenaglašene obline postale su idealne, a duge noge lijepo oblikovane.

Trening se sastoji uglavnom od kardio vježbanja i kružnog treninga koji traje između 25 i 50 minuta. Glumica vježba pet dana u tjednu kad ne snima filmove.

One tjedne kad se nalazi na setu preskače uže i diže bučice, a upravo kombinacija kardio i treninga snage idealna je za definiranje mišića.

Ariana Grande, (24): Pasternak kaže da je Arianina prehrana bogata smoothiejima, proteinima i povrćem.

Najbolje izdanje

I glumica Halle Berry (51) vježba s Pasternakom. Inovativni pristup zdravlju i fitnesu potaknuo me da se ponovno ‘zagrijem’ za vježbanje.

- Imam više energije, više predznanja, a ja sam u najboljem obliku svojeg života - zahvaljujući Harleyju - kaže Berry

- Megan ima odličnu strukturu mišića pa koristi utege na malo odmora kako bi poboljšala kardio kapacitet - kaže Pasternak. Megan Fox (31) usredotočena je na održavanje lijepe i vitke linije. 

Zdrav način života

Pasternaku se za pomoć obratila i Mila Jovovich. Nakon što je rodila kćer Ever Gabo shvatila je kako se u trudnoći mnogo udebljala pa je u osam mjeseci izgubila čak 28 kilograma. 

Rekla je tad da joj njezin trener nije samo pomogao vratiti liniju, nego ju je naučio kako se zdravije hraniti i uvijek biti u formi. I Jennifer Hudson se brzo pretvorila u “labuda”, a osobni trener radio je s njom mnogo na oblikovanju seksi ruku. 

Zeleni napitak

Sastojci: 1/3 šalice grčkog jogurta, 1/3 žlice limunova soka, 3/4 nasjeckanog krastavca, 1/2 šalice zelenog grožđa, 1/3 šalice nasjeckanih jabuka, 2 šalice špinata, 3/4 šalice leda

Priprema: Sve sastojke miksajte u blenderu dok ne dobijete sok. 

Alicia Keys ne odriče se kruha 

Pjevačica Alicia Keys voli svoje obline, no kad shvati da joj težina prelazi okvire koje smatra prihvatljivima, posvećuje se Pasternakovu tretmanu. 

Dijeta pet faktora, kaže, najbolji je izbor jer, osim što mršavi, naprosto - zdravo jede. U prehrani je zadržala kruh jer joj je slaba točka, a odbacila crveno meso, mliječne proizvode i brzu hranu.

Trening Katherine Heigl

Instagram

Kardio zagrijavanje sastoji se od trčanja i penjanja po stepenicama, a kružni trening je podijeljen u četiri serije. Svaka serija sadrži:

  • 25 fly bučica za čvrsta, ali ženstvena prsa
  • 25 iskoraka za sjajne noge
  • 25 trbušnjaka za donji dio trbuha

Nakon četiri serije Katherine se vraća trčanju (između pet i 30 minuta), eliptičnom trenažeru ili vožnji bicikla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku