Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ribafish vodi kulinarski show: 'Malo ću ih zezati i sve pojesti'

None Foto: RTL

Ponosan sam i sretan što sam se našao u tako odabranom, stručnom i ukusnom društvu žirija i prekrasne kolegice Doris. Jedva čekam 'gurati nos' u sva jela koja pripremaju naši natjecatelji, rekao je Ribafish

Vrijeme je da se okrene nova stranica i nakon gotovo četiri godine što sam bio glavni urednik Gastro.hr-a, sada sam član ekipe 'Tri, Dva, Jedan - Kuhaj!' Što reći nego, plivamo dalje, napisao je Domagoj Jakopović Ribafish na Facebooku i najavio svoje sudjelovanje u kulinarskom showu.

POGLEDAJTE VIDEO (Ribafish o projektu RokOtok):

U popularnom showu pridružit će se Doris Pinčić Rogoznici u voditeljskoj ulozi, a u žiriju će biti Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i povratnica u show, Željka Klemenčić, piše RTL.

- Sretna sam što mi se u voditeljskoj ulozi pridružuje Ribafish, kojeg znam otprije i jako ga poštujem. Vjerujem da će i gledateljima biti zanimljivo vidjeti voditeljski par. Ribafish se razumije u hranu, zna zaista puno o raznim jelima i namirnicama, ali ono još važnije, odličan je kao osoba. Što se tiče Špičeka i Pažanina, oni su naš temelj, bez njih je show nezamisliv. No moram priznati da me posebno veseli što nam se vraća Željka. Bit će ovo odlična sezona - rekla je Doris, koja svom novom kolegi rado podijeli male tajne voditeljskog zanimanja.

U SPOMEN NA SINA Ribafish ne odustaje: RokOtok se nastavlja 2020. u Brodarici

Ribafish je pak oduševljen novim angažmanom i nakon što je tijekom ljeta uspješno priveo kraju prvu etapu svog projekta posvećenog pokojnom sinu Roku, sada kreće u nove pobjede.

24 PITANJA ZA RIBAFISHA 'Najčudnije jelo koje sam pojeo bio je fetus patke u Kambodži'

- Ponosan sam i sretan što sam se našao u tako odabranom, stručnom i ukusnom društvu žirija i prekrasne kolegice Doris. Jedva čekam 'gurati nos' u sva jela koja pripremaju naši natjecatelji, bodriti ih, zapitkivati, malo zezati i pojesti sve što stignem, kao i dati svoj osobni obol čovjeka koji je već godinama iskreno zaljubljen, oduševljen i gotovo pa živi gastronomiju - rekao je Domagoj Jakopović.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Komentari (12)
  • Najbolji mi je sudac bio Tomislav Gretić. Od njega si zaista mogao nešto naučiti. Zamijenili su ga za Pažaninom koji non stop radi neke čudne face i kao Špiček, vrijeđa kandidate...

    1. 10. 2019,   09:01
  • Malo maslinovog ulja, soli i papra.

    1. 10. 2019,   09:20
  • Kad će to bit na televizoru?

    1. 10. 2019,   10:50