Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Ribama je na pomolu bračna luka, a moguća je i trudnoća...

Ribama je na pomolu bračna luka, a moguća je i trudnoća...
4

Mnoge žene Ribe će u 2013-oj postati majke, a očekuju ih brak i ljubavne veze. Nisu isključene ni veze na daljinu, obnavljanje starih ljubavi i susreti s bivšima

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Pojačano ćete čeznuti za toplim zagrljajem i mirnim ljubavnim vodama, pa ćete u veljači i ožujku učvrstiti svoju vezu, pa čak i uči u brak. Ne treba zaboraviti da Jupiter koji će od 27. lipnja biti u vama prijateljskom znaku Raka potiče plodnost, pa će mnoge žene Ribe u 2013. godini postati majke! Pored Jupitera i Venera će vam biti blagonaklona, donoseći pozitivne preokrete i pregršt mogućnosti za ljubavnu sreću, trudnoću, brak ili novu vezu u ožujku, travnju i svibnju i lipnju. 

S lakoćom ćete upoznavati nove ljude i sklapati prijateljstva, a zbog pozitivnog djelovanja mudrog i ozbiljnog Saturna na vaš znak, moguće je obnavljanje prekinutih veza i susreta s ljubavima iz prošlosti. Nisu isključene ni veze na daljinu putem interneta ili na putovanjima tijekom rujna i početkom listopada. Loše razdoblje od  23.7. do 16.8. obilježit će teškoće u razumijevanju s partnerom, stvarati ljubomoru i svađe, no te će osjećajne oluje biti kratkotrajne.  

Posao i karijera u Novoj godini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove ćete godine konačno moći odahnuti od briga i problema te svojim poslovnim zamislima dati željeni smjer. Najviše povoljnih situacija očekuje vas u drugoj polovini godine kada biste mogli mnogo putovati, uspješno privesti kraju studiranje i širiti svoje znanje tečajevima, dopisnim školama ili specijalizacijama. U prvoj polovini godine mučit će vas obiteljska pitanja, možda prodaja nekretnine ili ćete razmišljati o pokretanju privatnog posla. 

Za takve akcije najpovoljniji mjeseci bit će od veljače do travnja kada će vas planeti obasipati čitavom niskom unosnih prilika za profesionalni napredak i uspjeh. Nemojte strahovati da ćete  nazadovati na radnom mjestu ili izgubiti posao koji volite. Čak štoviše, nezaposleni će se zaposliti, dok će drugi dobiti povoljne aranžmane u lipnju, srpnju ili kolovozu. Listopad, studeni i prosinac donose priliku za poslovanje s inozemstvom, a vaše originalne ideje i snalažljivost učinit će vas miljenicima šefova. 

Zdravstveno stanje

Ove ćete godine biti izuzetno otporni prema bolestima. Osobito povoljno razdoblje bit će druga polovina godine kada ćete osnaženi Jupiterom odolijevati gripama, prehladama, pa čak i većim bolestima. U prvoj polovini godine pripazite na siječanj, kada ćete biti prijemčiviji na viroze i endokrinološke tegobe. No već od 21. travnja pa cijeli svibanj bit ćete odlična zdravlja, pa je odlično vrijeme za tretmane uljepšavanja, novu boju kose ili duhovni rad na sebi. 

Manje obiteljske neprilike u lipnju činit će vas nervoznima, no od 27. lipnja pa do kraja godine imate ćete samo povremena lošija razdoblja koja neće ostaviti traga na vaše zdravlje. Eventualno pripazite od 16.10. do 17.12. kada će vas iscrpljivati bračni ili međuljudski odnosi, no Jupiterova zaštita čuvat će vaše zdravlje. Bit ćete okrenuti duhovnim sferama, možda svladati kakvu tehniku meditacije, joge i svega što uravnotežuje tijelo i smiruje duh. 

Najbolji dani u godini: 11. siječnja, 11. ožujka, 10. svibnja, 8. srpnja, 3. studenoga,

Najgori dani u godini: 25. veljače, 25, svibnja, 22, kolovoza, 19, rujna, 17. prosinca

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru