Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ribe (19.2. - 20.3.) bit će puno mirnije nego u 2010. godini

Ribe (19.2. - 20.3.) bit će puno mirnije nego u 2010. godini
4

Vaša maštovitost doći će do izražaja pri osmišljavanju novih poslovnih projekata. S bliskim ljudima bit ćete prilično oprezni i rezervirani, ali puno mirniji nego lani

VIDEO

Nakon što ste tijekom ove godine stalno mijenjali izgled i izražavali potrebu za slobodom, tijekom sljedeće godine počet ćete eksperimentirati s financijama. Mogli biste biti skloni impulzivnom trošenju, ali i pronalaziti nove načine zarađivanja novca. Vaša svjesnost će se povećavati iz dana u dan. Imat ćete osjećaj da sve puno bolje razumijete, a u nekim situacijama izražavat ćete gotovo čudesnu intuiciju. Zanimat će vas religija i duhovnost, no istodobno ćete uživati i u glazbi. Ako ikako možete, bilo bi dobro da se počnete baviti nekom vrstom plesa. 

To bi vam omogućilo unutrašnji mir i stabilnost. Pri odabiru partnera postat ćete puno zahtjevniji i više vas neće zadovoljavati povremene kratkotrajne avanture. Da bi vas netko osvojio, taj će se uistinu morati potruditi. Istodobno ćete preispitati neka prijateljstva i nakon toga pristupiti smanjivanju kruga bliskih ljudi. No prije bilo nego što nešto definitivno odlučite, dobro promislite o posljedicama.

SAVJET GODINE

ONA - Izuzetno ste osjetljivi. Sve što se oko vas događa, prilično će vas pogađati. Zato se pokušajte na neki način prizemljiti i ostvariti stabilnost. Odnosi s prijateljima će pritom biti vrlo važni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

ON - Sad je došao pravi trenutak da ponovno osmislite položaj u društvu. Prošli ste kroz fazu pobune i ušli u fazu duhovnosti. Bilo bi dobro da što objektivnije sagledate odnose s bliskim ljudima.

OBITELJ

Tijekom sljedeće godine obitelj vam neće biti na prvome mjestu. Izvršavat ćete sve obveze, no u mislima ćete uvijek biti negdje drugdje. U obitelji su moguće manje napetosti tijekom lipnja i prosinca. Tad ćete trebati očuvati hladnu glavu i ne nasjedati na bilo kakve provokacije. Pokušajte biti što duhovitiji i nemojte svemu pridavati veliku pozornost. Obiteljske odnose koji mogu kulminirati bolje je ostaviti na ledu nego ih rješavati pod svaku cijenu.

ZDRAVLJE

Nakon što vam je ova godina donijela mnogo vrlo stresnih situacija i natjerala vas da strahujete za rasplet nekih, sljedeća će biti mnogo mirnija te ćete uspjeti obnoviti snagu. Za vaše zdravlje će osobito povoljno utjecati kontakt s vodom. Tuširajte se što češće i pijte što više vode. Također, povoljno će na vas utjecati i slušanje ugodne glazbe. Iskušajte čajeve na biljnoj bazi i pronađite omiljenu vrstu.

LJUBAV

U sljedećoj godini neće biti većih promjena na području ljubavi. Oni koji su sami uživat će u slobodi, a oni koji su u braku trudit će se popraviti odnose narušene tijekom prošlih godina. Istodobno će u sljedećoj godini biti istaknuti prijateljski odnosi. Trudit ćete se uspostaviti što skladnije odnose i dobro se provoditi u zanimljivom društvu. Energiju ćete napuniti u pozitivnom i kreativnom društvu.

POSAO

Pružit će vam se dobre prilike za napredovanje u karijeri. Te prilike neće biti posljedica velikog rada nego prije svega rezultat sreće. U razdoblju između siječnja i lipnja moći ćete zaraditi veću svotu novca. Aktualizirat će se neki stari projekti, koji će se pokazati kao izuzetno profitabilni. Pokušajte se što manje vezati uz druge i budite hrabri u djelovanju. Smatrate li kako je vrijeme za povišicu - samo je zatražite.

KAKO ZAVESTI RIBE

Najlakše ćete im se približiti ako potpuno oslobodite maštu u sebi i budete vrlo originalni. Neka vaša komunikacija bude vrlo spontana, neplanirana i ničime određena. U svakom trenutku budite vrlo pažljivi i nikako nemojte bilo što previše forsirati. Samo polako s njima. Ribe će biti oduševljene ako ih odvedete negdje gdje svira lijepa glazba i ondje s njima zaplešete. Cijenit će i dobar odabir filma u kinu.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA:

RIBA - RAK 
Jako se dobro razumijete i dijelite snažne emocije. Jedno drugo zaštićujete i zajedno izgrađujete sigurnost u vezi.

NAJLOŠIJE SE SLAŽE SA:

RIBA - LAV 
Nećete razumjeti njihovu samodopadnost i potrebu da uvijek budu u središtu pozornosti. Oni nisu vaš tip.

KAKVI SU U VEZI:

ONA - Ponaša se kao da je došla iz neke bajke. Želi pronaći princa koji bi je poljupcem uveo u stvaran život. Vrlo je osjetljive, ali kreativna i originalna.

ON - Vrlo je osjetljiv i pažljiv. Kad je zaljubljen, lebdi nekoliko centimetara iznad zemlje i doživljava partnericu u najljepšemu mogućem svjetlu.

SRETAN BROJ: 7

KARAKTERISTIKE RIBA

• osjetljive • duhovne • maštovite • kreativne  • intuitivne • miroljubive 

Loše razdoblje: travanj, svibanj - Bit ćete u kompliciranim odnosima. Bliski ljudi bit će u suprotstavljenim taborima, a vi se nikako nećete moći opredijeliti za stranu.

Loš dan: 10. travnja - Bit ćete izuzetno umorni i poželjeti ostati u krevetu tijekom čitavog dana. Nažalost, očekivat će vas gomila novih obveza koje ćete morati obaviti u kratkom roku.

Dobro razdoblje: studeni, prosinac - Krajem iduće godine realizirat ćete gotovo sve pokrenute poslove. Sa zadovoljstvom ćete promatrati kako vaši snovi postaju stvarnost.

Dobar dan: 25. studenog - Uspostavit ćete kvalitetne odnose s nekim koga ste upoznali na poslu. Uživat ćete u zajedničkom druženju i stvarati planove za budućnost.

Poznate Ribe

Rene Bitorajac 2.3.1972.

Duje Draganja 27.2.1983.

Rihanna 20.2.1988.

Mirza Džomba 28.2.1977.

Ivan Ljubičić 19.3.1979.

Eva Mendes 5.3.1974.

Cindy Crawford 20.2.1966.

Jessica Biel 3.3.1982.

Eva Longoria 15.3.1975.

Kristin Davis 24.2.1965.

Bruce Willis 19.3.1955.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru