Obavijesti

Lifestyle

Komentari 68

Ribe, Ovnovi i Škorpioni su stvoreni da imaju najviše djece

Ribe, Ovnovi i Škorpioni su stvoreni da imaju najviše djece

JEDNO ILI ŠESTERO? Djevice i Vodenjaci će se najlakše nositi s jednim djetetom, a žene Strijelci možda neće ni poželjeti biti majke zbog svojeg slobodnog duha

VIDEO

Karakteristike horoskopskog znaka predodređuju i koliko bi idealno djece trebali imati. Provjerite jeste li u skladu sa zvijezdama. 

Ovan: Ratnica s puno djece
One su impulzivne. Zaljubit će se u prvu bebu i neće moći stati. Imaju sve što je potrebno za izazove u roditeljstvu. Moćne su, sigurne i neovisne. 


Bik: Ozbiljna s dvoje djece
Zvijezde predlažu dvoje s malom dobnom razlikom. S više bi mogle biti preopterećene. Strpljive i brižne, znaju kako pomiješati zabavu i odgovornost. Stoje čvrsto na zemlji, a njihova će djeca poštovati autoritet. 

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Blizanci: Nepredvidiva mama blizanaca
Brižne mame koje vole poticati genijalnost u djeci. Prvi će čitati i znati abecedu. No ne dopustite da prevlada vaša nestrpljivost. Nisu tradicionalne mame, ali djeca će obožavati njihovu strast i želju za životom.

Dreamstime


Rak: Posvećena mama dvoje djece
Majka zodijaka s urođenim majčinskim instinktom i ljubavi prema roditeljstvu. Mama je svim svojim prijateljima, uživa u domu i obiteljskim vezama pa nitko neće biti iznenađen ako život posveti samo djeci. 

Lav: Strastvena mama od dvoje do četvero djece
Multitasking im je prirodan, a uz to su i strpljive. Imaju prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati potrebu za samostalnošću. Strastvene su majke koje ponosno podižu uspješnu i sposobnu djecu. 

Djevica: Mama jedinca
Mogu postati tjeskobne u stresnim situacijama pa je najbolje jedno dijete kojemu se mogu posvetiti u potpunosti. Vole red, ali znaju biti i opuštene. 

Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

Vaga: Uravnotežena mama više djece
Vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. Mogu imati dvoje, ali i šestero djece. Otvorene za posvajanje jer su vrlo suosjećajne. Kad im djeca uđu u život, postat će organiziranije.

Škorpion: Ekscentrična mama puno djece
Sviđa im se ideja o odgajanju vojske djece i to bi radile savršeno. Temperamentne su i pomalo ekscentrične s čestim promjenama raspoloženja. Snažno će štititi svoju obitelj.


Strijelac: Avanturistica s jednim djetetom
One možda neće ni poželjeti postati mame, iako su odlične u toj ulozi. Avanturističke su prirode i slobodnog duha pa bi mogle putovati s djetetom po svijetu. 

Jarac: Super mama
Ovaj znak kao da je super biće! Neće im biti problem odgajati troje djece s malom dobnom razlikom, upravljati kućanstvom i raditi. Zapovjednice su koji vole strukturu i moć. Ne boje se provoditi pravila.

Vodenjak: Prilagodljiva mama jednog djeteta
Imaju dječju energiju u sebi zbog koje se teško prilagođavaju na majčinstvo. Podržavat će dijete ako želi postati glumac, znanstvenik ili učitelj, bit će mu posvećene, ali i dati slobodu.


Riba: Topla mama petero
Mogle bi pobijediti u utrci s najviše djece. Ispunjene emocijama ne mogu dočekati kad će se brinuti o obitelji. Tople, ali i pomalo perfekcionisti. Mame koje će pratiti modne trendove, ali i osigurati djeci topli dom pun ljubavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith