Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rješenje za žene: Spužvica za higijenu nakon spolnog odnosa

Dosadilo mi je upotrebljavati toaletni papir u pokušaju održavanja intimne higijene pa sam tako došla na ideju - kaže Frances Tang, kreatorica intimne spužvice Come & gone

Na tržište je lansiran novi proizvod koji bi mogao uveliko pridonijeti intimnoj higijeni. Spužvica Come&gone namijenjena je ženama. Skuplja i čisti tjelesne izlučevine nakon seksa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako bi život bio manje neuredan i kako bi se žene lakše osvježile nakon seksa, ova spužvica nudi brzo uklanjanje viška tekućine u samo par minuta.

Izgledom spužvica podsjeća na malo duži tampon, a napravljena je od sterilnog medicinskog materijala. Sve što je potrebno je umetnuti ju poput tampona, kako bi pokupila višak tekućine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by come&gone (@getcomeandgone) on

- Dosadilo mi je upotrebljavati toaletni papir u pokušaju čišćenja nakon seksa, pa sam tako došla na ideju - kaže Frances Tang, kreatorica intimne spužvice Come & gone.

- Mnogim ženama bilo je neugodno razgovarati o tome, ali kada bi se pričalo shvatili bi da je to problem mnogih - kaže Tang, te dodaje kako su kupci impresionirani i ostavljaju dobre recenzije.

Mnoge žene koje su je probale ,spužvicu smatraju nužnom za dobru intimnu higijenu. 

themoviedb.org PRIPREMITE SE! Evo u koje doba dana su žene najraspoloženije za vrući seks

- Kako sam živjela bez Come  & Gone? Nema više iscjedaka na donjem rublju nakon seksa - kaže Lizzy u recenzijama na službenoj stranici. 

Proizvod se zasad može naručiti putem interneta samo u SAD-u, piše The Sun

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (26)
  • Jeftinije je na auto praonicu za dvi kune se operes ka čovik

    5. 10. 2019,   22:08
  • Ne, hvala vam na spužvici.

    5. 10. 2019,   21:36
  • Ja koristim zastore

    5. 10. 2019,   23:41