Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Riješite japanski test osobnosti - zamislite da ste u labirintu...

Riješite japanski test osobnosti - zamislite da ste u labirintu...

Za rješavanje ovog japanskog testa sa labirintom su vam potrebni samo olovka, papir i otvoren um, a odvesti će vas na zamišljeno putovanje u skrivene kutke podsvijesti

VIDEO

Za najbolje rezultate, kada pročitate pitanje - napišite ono što vam prvo padne na pamet, bez previše razmišljanja, a značenja odgovora potražite na kraju.

Za početak zamislite kako hodate kroz mističnu i tajanstvenu šumu. Tko je s vama? Zapišite ime osobe s kojom hodate šumom.

Polako ulazite sve dublje i dublje u šumu. Na putu susrećete životinju. Koju ste životinju sreli?

Opišite kakva se interakcija odvija između vas i životinje (razgovor, svađa, gledate se...)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nastavljate hodati i odjednom shvatite da je pred vama nepregledna čistina. Polako joj prilazite i otkrivate da je riječ o napuštenom labirintu. 

Koliko je veliki labirint koji vidite?

Zaustavljate se na trenutak i promatrate tajanstveni labirint. Proučavate zidove koji okružuju razgranate puteve unutar labirinta.

Koliko su veliki zidovi labirinta?

Odlučili ste ući u labirint, no osoba u vašoj pratnji odbija ući s vama. Odlučujete da ćete ući sami.

Nakon lutanja labirintom, stižete do njegovog središta, otvorenog prostora iz kojeg se račvaju putevi. U središtu se nalazi čaša. Od kakvog je materijala napravljena? Što ćete učiniti s njom?

Napokon izlazite iz labirinta. Koja od ovih tvrdnji najbolje opisuje vaše putovanje labirintom?

A) Bilo je skoro pa prelagano. U kratkom roku sam prošao/prošla labirint i bez problema sam prolazio njime.

B) Trebalo mi je vremena da se snađem u prolasku kroz labirint, ali sad mi se čini da to baš i nije bio veliki problem.

C) Potpuno sam se izgubio/izgubila u labirintu. U više navrata imao sam osjećaj da nikad neću izaći iz njega.

D) Osoba koja me je pratila odlučila je ući u labirint i pronaći me. Ona mi je pokazala izlaz. Da se to nije dogodilo, možda bih još bio unutra.

Razlikujete li dobro boje: Koja nijansa je drugačija od ostalih?
Razlikujete li dobro boje: Koja nijansa je drugačija od ostalih?

Objašnjenje rezultata

Prvo, osoba koju ste odabrali da hoda uz vas šumom je osoba koja vam je najvažnija u životu.

Sjećate li se životinje koju ste susreli u šumi? Njezina veličina predstavlja vašu percepciju o veličini problema s kojima se susrećete u životu.

Način interakcije sa životinjom indikator je načina na koji se suočavate sa životnim problemima.

Labirint je metafora različitih vijugavih i zaobilaznih puteva kojima prolazimo tijekom života.

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da se većina ljudi osjeća izgubljeno tijekom adolescencije, vaše iskustvo u labirintu pokazatelj je načina na koji doživljavate svoju mladost.

Veličina zamišljenih zidova labirinta proporcionalna je vašim ambicijama za pokoravanjem izazova s kojima se susrećete u životu. Niski zidovi pokazatelj su otvorene osobnosti, dok visoki, kameni zidovi predstavljaju zatvorenu osobnost.

Sjećate li se čaše iz labirinta? Trajnost materijala čaše koju ste vizualizirali govori o ustrajnosti koju imate u odnosu s osobom koja vas je pratila na putovanju. Plastične ili papirnate šalice simbol su nestabilne veze do odabir jakih materijala poput metala simboliziraju da je riječ o osobi koja je pouzdana i na koju se možete osloniti. Staklena čaša može biti simbol krhkog odnosa.

Ono što ste učinili s čašom simbolizira vaš stav prema osobi koja vas je pratila na putovanju. Ako ste ju ostavili, to znači da ste u distanciranom odnosu prema toj osobi, no ako ste ju podigli, znači da vam je ta osoba bliska.

labyrinth

Ako ste za opis vašeg putovanja odabrali:

A) Ovo znači da ste se puno zabavljali u mladosti. Nisu vas mučile uobičajene traume i pritisci s kojima su se suočavali vaši vršnjaci. No, s druge strane, to može značiti da ćete se tek u kasnijim godinama suočiti s nekim težim životnim izazovima.

B) Ovo je pokazatelj da vaše odrastanje nije bilo lagano. Vjerojatno ste izgubili previše vremena brinući se o uobičajenim problemima poput ljubavi, prijateljstva i budućnosti. No, ta iskustva pomogla su vam da se formirati u osobu koja ste sada, a lekcije koje ste tada naučili pomoći će vam u budućnosti.

C) Ako ste se osjećali izgubljeno u labirintu, znači da ste tijekom adolescencije bili dosta nesigurni. Bili ste previše osjetljivi, prepuni sumnje i previše ste analizirali. S druge strane, ovakav tip odrastanja dao je autentičnost i dubinu vašem karakteru.

D) Ako vam je partner pokazao izlaz, to je pokazatelj da je zadovoljstvo koje osjećate u svom sadašnjem životu rezultat prijateljstava i veza koje ste stvorili u mladosti. Možda ste imali neke osobne probleme, no uvijek je bio netko uz vas tko vam je pomogao da ih uspješno razriješite.

SKANDAL U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princeza Diana pokušala samoubojstvo tijekom trudnoće?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno