Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Rješenja 'beauty’ problema koji izazivaju nelagodu

Rješenja 'beauty’ problema koji izazivaju nelagodu
1

Proširene kapilare najbolje je rješavati u početnoj fazi dok su još svijetloružičaste jer su tada pogodne za tretman “veinwaveom”

VIDEO

Prištići na licu mogu se riješiti uz pomoć dobrog dermatologa i nekoliko jednostavnih savjeta. Nikad ih ne stiskajte, perite osjetljivo područje dva puta na dan blagim antibakterijskim sapunom za lice, izbjegavajte tešku šminku koja zatvara pore i trakice za suzbijanje mitesera ne rabite više od jedanput na tjedan. Nadraženu kožu bikini zone najbolje ublažava dječje ulje ili puder. Preporučuju se trakice za depilaciju hladnim voskom koje ublažavaju iritaciju tijekom čupkanja.
Proširene kapilare najbolje je rješavati u početnoj fazi dok su još svijetloružičaste jer su tada pogodne za tretman “veinwaveom”. Mikrovalnom zrakom zagrijava kapilare na više od 80 Celzijevih stupnjeva, “skuha“ krv i žilica se zatvori. Ako su kapilare plave, pogodnija je IPL metoda slična laserskom uklanjanju.

>>> Kombiniranjem protiv strija
Tijekom trudnoće potrebno je nanositi kremu protiv strija jedanput-dvaput na dan, savjetuju dermatolozi. Strije se ne mogu potpuno ukloniti, ali se mogu smanjiti. Za što bolje rezultate stručnjaci savjetuju kombinaciju više različitih tretmana.

>>> Dlačice se ne moraju uklanjati
Uz odlazak kozmetičaru, dlačice na licu možete ukloniti i trakicama s voskom namijenjenim za lice ili nanijeti kremu koja ih izbjeljuje. Pravi uzrok problema mogu biti policistični jajnici ili problemi s nadbubrežnom žlijezdom pa je najbolje posavjetovati se s liječnikom.

>>> Pazite na pore kože
Nikad ne ostavljajte make up na licu tijekom noći i čistite lice obvezno ujutro i navečer te nakon toga nanesite kremu.

>>> Žile traže vitamine
Vitamini K i C iz hrane jačaju stijenke žila. Osim toga, pojavu proširenih kapilara spriječit će i redovito vježbanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps