Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roditelji prodali kuću i preselili se s desetoro djece u kamper

Poznata YouTuberica je odlučila da joj ne treba veliki dom za veliku obitelj pa je prodala raskošnu kuću i sve u njoj te preselila obitelj u mali kamper od samo 14 kvadratnih metara

Taina Licciardo Toivola (41) je australska YouTuberica koja živi u Finskoj i snima lifestyle vlogove o odgajanju i školovanju desetoro djece kod kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA🌿 (@tainalicciardotoivola) on

U tome joj pomaže i njezin suprug Paul s kojim ima desetero djece koja se zovu - Leonardo, Cleopatra Taina Bride, Jerusalem, Shakespeare, Romeo, D'Artagnan, King James Ocean, Aphrodita, Nefertiti Butterfly Bambi i Omega Royal Fox.

'PRATI ME I NA SPOJEVE' Majka pohvalila bivšeg muža: On je najbolji otac našem sinu!

Prije tjedan dana, ova mama je na Instagram objavila fotografiju u kojoj je napisala da se njezina obitelj iz velike kuće seli u kamper. U planu im je u šest mjeseci proputovati 20 europskih zemalja, a Taina će ih na putu nastaviti školovati 'iz nove kuće'. Planiraju posjetiti Disneyland i Legoland, čemu se najmlađi najviše i raduju.

Parent mom and son. 'NEMOJ ME ZVATI PIJAN' Hit pravila zabrinute mame za njezinog tek punoljetnog sina

Njihove reakcije možete pogledati u videu koji je Taina podijelila na svom YouTube kanalu:

Djeci je najavila da je prodala kuću i sve što u njoj imaju te da svatko od njih može odabrati samo po jednu igračku koju će ponijeti sa sobom na putovanje.

Fotografija na Instagramu pokazuje njihov stari dom - kuću od 419 kvadratnih metara i kamper od 14 kvadratnih metara u koji se sele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA🌿 (@tainalicciardotoivola) on

U objavi je napisala: 'Smanjili smo svoj životni prostor s 419 na 14 metara kvadratnih. Ne trebate veliku kuću jer imate veliku obitelj. Prodali smo SVE i idemo živjeti ŽIVOT. Nema više materijalnih stvari. Ekstremni minimalizam je savršen za našu obitelj sada. Ovo nije bio veliki potez za nas jer je bio sasvim prirodan. Odlučila sam vlogati cijelo putovanje i podijeliti ga s vama - od objave, preko pražnjenja kuće, do našeg života na putu. Hvala vam što gledate.'

Komentari (42)
  • Poznata? Desetero djece? Zivi u kamperu? To doktoru treba poslat :)

    14. 8. 2019,   10:39
  • Nije neka inovacija, u United Kingdom to je stil života određenog sloja stanovništva, samo se ne zovu youtuberi, nego gipsy. A bilo je toga i kod nas.

    14. 8. 2019,   10:40
  • Nebi me čudilo da ispliva nakon par godi a da su neki sektaši ili zlostavljači, jer po meni nitko normalan nebi sa toliko djece samo tako sve prodal smjestil ih na kotače i gas po svijetu!

    14. 8. 2019,   10:51