Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Romantično! Preletio čak 7200 kilometara i iznenadio djevojku

Mladić iz Nizozemske odlučio je iznenaditi svoju djevojku pa joj nije rekao da stiže u SAD kako bi ju pratio na njezinoj maturalnoj zabavi. Mladi par pokazao je da prava ljubav može pobijediti udaljenost

Veze na daljinu mogu biti jako komplicirane, pogotovo ako živite na različitim stranama svijeta. No, Oeds de Boer, mladić iz Nizozemske, koji se zaljubio dok je studirao u SAD-u u okviru programa razmjene studenata, preletio je čak 7200 kilometara da bi svoju djevojku otpratio na maturalnu zabavu.

Pokazao je da prava ljubav može pobijediti svaku udaljenost.  

Foto: Schreenshot

Kako nije mogao uskladiti letove, došao je pred dvoranu u kojoj se maturalna trebala održati i dočekao ju s kartonom na kojem je pisalo: 'Malo kasnim zbog prometa'. 

Foto: schreenhoot

Marybel Lindsey (18), nije imala pojma da je odlučio iznenaditi je i ostala je u šoku kad se okrenula i vidjela ga ispred sebe s tom porukom. Trebalo joj je nekoliko sekundi da shvati što se događa te da prepozna svog mladića, a onda su je svladale emocije i potrčala je prema njemu.

U pripremi ovog iznenađenja djevojčina majka Melissa Lindsey odigrala je veliku ulogu, što joj, kaže, nije bilo teško, jer je znala da će to biti najljepša noć u životu njezine djevojčice. 

Komentari (33)
  • Koji stupidni komentari pojedinaca.

    6. 6. 2019,   11:57
  • S godinama izgubimo tu dječju ljubav u sebi.. ne volimo nikog tako. Zaljubljujemo se u ono sto nam moze dati umjesto da volimo bez obzira na sve i ne razmišljajući o losim stvarima. Zamisli da s 40 volis kao klinac.. ljubav treba biti nevina kao ova tek tada je ljubav.

    6. 6. 2019,   12:25
  • Ma koja ljubav....ma strast

    6. 6. 2019,   12:00