Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Ruž skriva sve nesavršenosti kod žena sa srcolikim licem

Ruž skriva sve nesavršenosti kod žena sa srcolikim licem
1

Pomicanje fokusa: Žene srcolika lica rumenilo ne bi trebale stavljati duž jagodica, a za savršen izgled tu je jaki ruž koji odvlači pozornost s kritičnih dijelova lica

VIDEO

Srcoliku licu potreban je highlighter kako bi “izvukao” određene dijelove lica naprijed, a sjenom neke prividno “gurnuo” unutra. 

Imate li srcolik oblik lica poput hollywoodskih zvijezda Eve Longorije i Reese Witherspoon, čelo i sredina lica širi su vam od linije čeljusti, a cilj make-upa je da ublaži preistaknute jagodice i bradu. 

- Kako bi se odvukao fokus s problematičnih područja, na usne nanesite ruž intenzivnije boje – preporučuje vizažistica Butković. Mat bronzerom potamnite područje sljepoočnica s obje strane čela i brade, a kako biste istaknuli donji dio jagodica, nanesite highlighter odnosno posvjetljivač.

- Rumenilo nanesite na sredinu obraza odnosno na početak jagodične kosti, a izbjegavajte pokrete duž cijele jagodice – otkriva vizažistica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trebate se pozabaviti bradom. Nanesite highlighter na sredinu brade, na jagodice odmah ispod oka, ali i na sredinu čela. Utapkajte spužvicom i tako ćete proširiti linije brade te učiniti lice okruglastijim. 

Pogled zavodnice u dva poteza

Bez obzira na ton kože, brinete srcolika lica najviše se mogu poigrati make-upom. Istaknite oči eksperimentirajući s različitim sjenilima, a izgled upotpunite dvama slojevima crne maskare, savjetuje vizažistica.

Šminkanje prema boji kose

Osim što biste trebale paziti na oblik lica kad nanosite make-up, postoji i nekoliko savjeta za šminkanje prema boji kose, pa vizažisti plavušama savjetuju da danju ostaju vjerne prirodnom izgledu. Nanesite malo ružičastog ili breskvastog rumenila, na oči bež sjenilo, a na usne ruž boje kože.

Crvenokosi trebaju blaže podloge

Crvenokosima se preporučuje da izbjegavaju podloge koje sadrže crvenkaste pigmente jer će se boja “tući” s bojom kose. Upotrebljavajte pudere sa žućkastom bazom. 

Ne zaboravi obrve

Na licu srcolikog oblika obrve bi trebale biti guste s prirodnim lukom, koji bi trebao biti relativno ravan, tvrde vizažisti. Tako će čelo izgledati uže te će uravnotežiti oblik lica.

Tamni ruž novi je vladar jeseni: Na usnama sada žive boje vina

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara