Obavijesti

Lifestyle

Komentari 128

S mužem želi isprobati seks u troje jer ju više privlače žene

S mužem želi isprobati seks u troje jer ju više privlače žene

Zbog pobožnih roditelja se odlučila na konvencionalni život. Udana je i dugo je bila sretna sa svojim mužem, ali zadnje vrijeme sve više razmišlja o drugim ženama...

VIDEO

Mlada žena traži savjet na portalu The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre jer više ne može živjeti život koji ju ne ispunjava  

Draga Deidre,

Imam 25 godina, a moj muž 26. Oženili smo se prije tri godine. Moji roditelji su jako pobožni i jako se protive seksu prije braka. Već s 14 godina sam bila svjesna da me privlače oba spola, čak sam više naginjala djevojkama nego dečkima. Nadala sam se da će se to promijeniti.

Nedugo nakon 18. rođendana sam prvi put otišla u noćni klub s prijateljima. Oduševila me glazba i cijeli ambijent tog noćnog života. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon par pića sam otišla na podij plesati i tad sam primijetila djevojku koja me je gledala. Prišla mi je i počele smo zajedno plesati, a i ljubiti do kraja večeri. Tu večer smo završile kod nje u stanu i stvari su postale jako seksi. Ona je tad imala 21 godinu. 

To je bila najbolja večer u mom životu, ali sljedeće jutro sam joj rekla da se ne možemo viđati. Moji roditelji bi totalno poludjeli kad bi saznali da sam lezbijka. Pokušala sam zaboraviti nju i cijelu tu večer, ali s vremena na vrijeme bih ju sanjala.

Nadala sam se da ću jednog dana pronaći muškarca uz kojeg ću se tako osjećati i kad sam upoznala mog današnjeg muža nisam bila samo zaljubljena, bila sam potpuno očarana njime i time kako dobro sam se s njim osjećala. Činilo se kao da mi se napokon život posložio.

U početku sve je bilo savršeno, ali već neko vrijeme osjećam da se moja seksualna želja smanjuje. Na drugu stranu, sve češće razmišljam o onoj večeri u noćnom klubu i večeri koju sam provela s drugom djevojkom. 

Svjesna sam da trebam istražiti svoju seksualnost i osjećaje prema ženama, možda da mužu predložim seks u troje? Kako da objasnim svom mužu da želim seks u troje s drugom ženom?

Najveće zablude o seksu: Mlađi su bolji, testisi će se objesiti...
Najveće zablude o seksu: Mlađi su bolji, testisi će se objesiti...

Deidre odgovara:

Ako ga stvarno voliš, misliš li da je pošteno od tebe da ga nagovaraš na seks u troje samo zato što ti želiš istražiti svoju seksualnost? Prvo bi se trebala fokusirati na vaš seksualni život. Prošla je faza medenog mjeseca, ali to ne znači da je došao kraj i vama kao paru.

Možda bi prvo trebala s njim razgovarati, a i pokazati mu što ti odgovara u seksu li mu reći koje su tvoje seksualne želje. Ako to ne uspije, barem ćeš znati da si dala sve od sebe da aktiviraš vaš seksualni život.

Vaša ljubav možda treba pomoć profesionalca, a možda ni ne preživi ovo što sad proživljavaš. Ali ako se potrudiš, pokazat ćeš više poštovanja prema sebi, svojem mužu i vašem braku, nego da nastaviš živjeti u laži zbog uvjerenja svojih roditelja. 

VIDI OVO: Navike na WC-u otkrivaju vam kakva ste osoba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje