Obavijesti

Lifestyle

Komentari 55

S ova četiri znaka želite biti u vezi: Znaju kako biti tu za vas

S ova četiri znaka želite biti u vezi: Znaju kako biti tu za vas
1

Za Lava se možda govori kako nije dovoljno fokusiran, ali možete biti sigurni da će ovaj vatreni znaki napraviti sve da cijeli dan s partnerom bude u kontaktu i da se stalno dopisuju i čuju

VIDEO

Neki će se ljudi uvijek javiti na vaš poziv i odgovoriti na poruku i na njih ćete se u životu uvijek moći osloniti, a baš bi takve vrline trebali uzeti u obzir svi koji trenutno traže partnera. Čak i oni koji se s boljim polovicama ne moraju čuti nekoliko puta na dan znaju da svi trebamo nekog pouzdanog. Ova četiri znaka odlični su partneri jer znaju dobro komunicirati i uvijek se možete osloniti na njih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Rakovi bi vjerojatno sa svojim izabranicima komunicirali telekinetički jer se 'potpuno razumiju', a budući da to nije opcija, oslanjaju se najviše na česte poruke i pozive. Oni to ne rade kako bi gnjavili partnera već iz ljubavi. Osobe rođene pod ovim vodenim znakom poznate su po tome što njeguju veze, a slanje puno poruka je njihov je način da kažu da su "tu negdje, u blizini". 

beautiful couple kissing

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Za Lava se možda govori kako nije dovoljno fokusiran, ali možete biti sigurni da će ovaj vatreni znak napraviti sve da cijeli dan s partnerom ostane u kontaktu. Rođeni u znaku Lava imaju urođen entuzijazam i nikad ih ne umara poziv, FaceTime ili slanje SMS poruka (naročito ako su dominantni u razgovoru).

S njima se nikad nećete morati pitati o čemu razmišljaju jer će vam uvijek sami dati do znanja što ih muči. Drugi znakovi mogu imati tendenciju zatvoriti se kad su ljuti na partnera, ali za Lava je šutnja praktički neizdrživa. 

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Djevica će vam uvijek biti na raspolaganju kad trebate razgovarati. Nije važno je li na sastanku ili kreće prema teretani, ovaj zemaljski znak uvijek rado pristaje na razgovor s partnerom i to mu je potrebno. Djevice su poznate po tome što su vjerne i odgovorne i ne vole da drugi kasne, a u rijetkim situacijama kad ne mogu odmah odgovoriti na poruku, neće vas zaboraviti kad završe sa obavezama.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Možda nije vjerojatno da će sami pokrenuti razgovor kao Rakovi, Lavovi i Djevice, ali pripadnici ovog znaka su poznati po pronicljivosti i jako će cijeniti što želite s njima pričati. Povjerenje je za njih ključno, a odmah nakon njega dolazi komunikacija. Škorpioni znaju biti i intenzivni, a kad im nešto padne na pamet, reći će to bez obzira na posljedice jer tišina jednostavno "nije u njihovom stilu", piše Elite Daily.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje