Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Sajam vjenčanja Zagreb otvara vrata - sa više od 200 izlagača

Sajam vjenčanja Zagreb otvara vrata - sa više od 200 izlagača
1

Sajam vjenčanja tradicionalno je humanitarno obojen, a od ove godine njegovo je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi Veliko srce malom srcu

VIDEO

Sajam vjenčanja Zagreb slavi jubilarni 20. rođendan i poziva sve buduće mladence te profesionalce iz svijeta vjenčanja u Arenu Zagreb, od 9. do 11. veljače, na regionalno najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike.

Preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja, šest modnih revija etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i uvijek atraktivan popratni sadržaj poput tematskih radionica, degustacija slastica, prezentacija vjenčanih trendova, humanitarna tombola s vrijednim nagradama sajamskih izlagača i brojni sajamski popusti očekuju posjetitelje.

Sajam vjenčanja Zagreb već 20. godinu za redom podupire i razvoj domaćeg obrtništva. Sajam vjenčanja tradicionalno je humanitarno obojen, a od ove godine njegovo je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje Udruge i to upravo u tjednu kada se obilježava Festival srca - Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače).



Uz sajamske posjetitelje koji će moći kupiti humanitarnu tombolu i tako pomoći malim štićenicima Udruge, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica –pjevači Damir Kedžo i Jelena Žnidarić Zsa Zsa koji će duetom Sve u meni se budi svečano otvoriti humanitarnu VIP reviju za najmlađe velikoga srca.

Uz njih, modnom će pistom u subotu, 10. veljače u 18 sati, u vjenčanim i večernjim haljinama te svečanim odjelima prošetati i glumice Ornela Vištica, Marijana Mikulić i Ana Majhenić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, meteorologinja i TV voditeljica Tea Blažević, te fitness trener i glumac Mario Valentić, dok će glazbenica Antonija Šola premijernom izvedbom pjesme Dan za ljubav zatvoriti humanitarno modno događanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru