Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

Samoprozvani 'ljubavni guru': Iz noktiju saznajte sve o ženi

Samoprozvani 'ljubavni guru': Iz noktiju saznajte sve o ženi

Amerikanac pod nadimkom Rocky osmislio je vodič pomoću kojeg želi zaštititi 'braću' širom svijeta od opasnih žena. Tvrdi da će im 'čitanje iz noktiju' pomoći da otkriju u što se upuštaju...

VIDEO

Amerikanac Marwan Alteir (26) iz Kalifornije tvrdi da zna kako pročitati žene – i to samo pomoću njihove manikure. Ovaj nadobudni samoprozvani 'psiholog', koji se oglašava kao Rocky na Twitteru, otišao je toliko daleko da je sastavio vodič od šest stranica pomoću kojeg želi pomoći svojoj 'braći' da lakše dešifriraju ženske osobnosti, odnosno prepoznaju je li žena materijal za vezu ili trebaju pobjeći glavom bez obzira.

Njegova knjižica, koju je nazvao 'Nokti na prvi pogled', svojevrsni je 'vodič za preživljavanje' koji objašnjava muškarcima u što se upuštaju, tvrdi.

Lak za nokte brže će se osušiti uz hladan zrak i ledenu vodu
Lak za nokte brže će se osušiti uz hladan zrak i ledenu vodu

- Umorni ste od 'ganjanja' pogrešne djevojke? Upravo ste otkrili da vam je cura psihopatkinja? Želite drugi put pročitati takve znakove prije nego što uložite u vezu? Moja knjiga 'Nokti na prvi pogled' pomoći će vam – tvrdi.

Nakon što je objavio i video s objašnjenjima cijele palete noktiju, njegov je vodič postao viralan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Rocky 'čita' žene prema boji, obliku i dužini noktiju. Kaže da kombinacija ova tri elementa može otkriti muškarcima sve što trebaju znati o tome kakve su žene u romantičnim odnosima.

Boja je, kaže, najvažnija stvar, čimbenik koji vam može najviše otkriti o djevojci. 'Sigurne boje' su one prirodne, poput 'golih' nijansa, odnosno onih boje kože.

- Uz djevojke s prirodnim nijansama možete spavati zatvorenih očiju, ne morate čuvati svoje testise dok spavate, a možda možete očekivati ​​i doručak ujutro – kaže. No postoje i nijanse s kojima treba biti na oprezu, jer mogu biti i sigurne i opasne, dodaje. To su bijela, crna i francuska manikura.

Opasne su žene pak one koje pobojaju nokte u zelenu, crvenu, narančastu ili žutu, tvrdi ovaj samoprozvani stručnjak.

- Braćo preklinjem vas, otvorite zdravstveno osiguranje ako ćete tulumariti ili družiti se s ovakvima – kaže vidno istraumatizirani 'Rocky' te naglašava kako su žuti najstrašniji.

- Ako ima hrabrosti da oboji nokte u žuto, ima hrabrosti i da ti odsiječe testise – oštar je Marwan.

Oblici pak odaju raspoloženje. Oni kojih se treba kloniti su zaoštreni, a nalikuju na 'vrhove planina' ili 'strijele', opisuje.

- Nisu oštri bez razloga. Oni su oružje. Oružje za masovno uništenje. Stvoreni su da vas povrijede – upozorava 'znalac' za nokte.

'Pitaju me kako s tim noktima brišem stražnjicu nakon nužde'
'Pitaju me kako s tim noktima brišem stražnjicu nakon nužde'

Treći faktor je veličina, nastavlja Rocky.

- Djevojke uvijek kažu da veličina nije važna. Pogrešno. Veličina je bitna – naglašava. Žene s regularnom duljinom noktiju obično su 'siguran odabir', ne znaju 'twerkati' i teško da će koristiti nokte kao oružje, dok su one s noktima srednje veličine nešto opasnije, objašnjava, no naglašava da one s dugim noktima signaliziraju znakove upozorenja.

- One piju samo žesticu, bivši im je u zatvoru, dobre su u 'twerkanju' i borit će se do smrti – tvrdi Rocky koji očigledno nema dobra iskustva sa ženama dugih noktiju.

- Proveo sam ovo istraživanje da bih zaštitio svoju braću širom svijeta. Moraju znati u što se upuštaju – kaže Rocky koji je počeo skupljati podatke 2018..

Razbijeno 5 mitova o noktima: UV lampe ne mogu izazvati rak
Razbijeno 5 mitova o noktima: UV lampe ne mogu izazvati rak

- Istraživanje sam proveo na 20 muških prijatelja i 10 stranaca. Pokazivao sam im fotografije noktiju. Ako ih je više imalo slična iskustva sa ženama s pojedinim tipom nokta, to je završilo u vodiču - objasnio je. 

Rockyjevi su videozapisi pregledani više od 4,6 milijuna puta i dobili nekoliko tisuća komentara. Očekivano, bilo je tu neodobravanja žena koje je svojom 'psihologijom' pogrešno pročitao, ali i žena koje su napisale da mu je analiza točna i fotografirale svoje nokte da to potvrde.

- 'Goli', ali dugi. Slatka, ali sigurno će vas ubiti ako ju izazovete - komentirala je jedna žena koja se pronašla u opisima. 

ŠTO SE DOGAĐA S KRALJEVSKOM OBITELJI? 'Meghan i Kate su velike glumice'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti