Obavijesti

Lifestyle

Komentari 98

"Šampon mi je uništio život"- stotine žena tuže za ćelavljenje

"Šampon mi je uništio život"- stotine žena tuže za ćelavljenje
4

Stotine nezadovoljnih žena podnijele su tužbu protiv poznatog frizera i njegove linije proizvoda za kosu Wen otkrivajući, a neke kažu kako im je život uništen

VIDEO

Bila sam profesionalni model s prekrasnom dugom prirodnom kosom. Nakon korištenja ovog proizvoda vlasište mi se upalilo, nastali su čirevi i kosa mi je ispadala u pramenovima. Ovaj šampon mi je uništio život. Voljela bih da postoji način da ih natjeram da plate to što su učinili. Ako itko ima informaciju o grupnoj tužbi, molim vas da me uključite - apel je razočarane korisnice Wen linije šampona, koju je kreirao frizerski stilist Chaz Dean.

http://wen-haircare.pissedconsumer.com/

On je poznat po radu s brojnim zvijezdama, kao što su Alyssa Milano, Charlize Theron, Brooke Shields i brojnim drugima, što mu je priskrbilo odličnu reklamu i povjerenje kupaca u vlastitu liniju proizvoda.

No, sada je preko 200 ljudi u 40 država podnijelo grupnu tužbu protiv Wena, pročišćavajućeg šampona i regeneratora, čiji rezultat je ćelavljenje, crvenilo, iritacija vlasišta te gubitak boje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Instagram

Na svojoj web stranici , brand tvrdi kako se njegovi proizvodi za kosu znatno razlikuju od bilo kojeg drugog, jer istovremeno čiste i njeguju kosu.

Pogledajte priču u videu:

VIDEO

Tijekom proteklih godina nekolicina se potrošača žalila na učinkovitost Wena služeći se internet forumima, a tako su se uspjeli okupiti te u prosincu ove godine predati grupnu tužbu.

Facebook

U nekim je slučajevima, ispadanje kose u gustim pramenovima počelo već nakon dva tjedna korištenja Wena, a pravni tim kaže kako je oštećenih vjerojatno puno više nego ih je odlučilo tužiti - na čak desetke tisuća, piše Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru