Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sasvim je neprepoznatljiv: Što se Bieberu dogodilo s licem?

Fotografije Justinovog lica su se brzo proširile po društvenim mrežama i svi se čude zbog njegovog izgleda. Ali obožavatelji ga podržavaju jer je ranije i sam postavljao fotografije s aknama

Justin Bieber (25) vlasnik je brojnih hitova poput 'Baby' i 'What do you mean?', a nedavno su ga paparazzi uhvatili na Beverly Hillsu.

Naime, Justina su uslikali u nezgodnom trenutku dok je obavljao poslove vezane za njegov brend odjeće, a svima je zapeo za oko njegov problem sa kožom.

Justin Bieber posts DREW stickers all over town! | Autor: NEER Foto: NEER

Na slici se vidi da pjevač stvarno ima ozbiljan problem sa kožom jer su mu se licem, a najviše čelom raširile akne koje su, navodno, posljedica velikog stresa kojeg Justin proživljava u posljednje vrijeme.

Fotografije Justinovog lica su se munjevito proširile po društvenim mrežama i svi su u čudu zbog njegovog izgleda. Međutim, njegovi obožavatelji ga podržavaju jer je ranije sam postavljao fotografije s aknama na svoj Instagram profil, ne obazirući se na zle komentare.

RIJETKE BOLESTI Otekle mu ruke i noge, a koža na glavi izgleda poput popluna

Ako i vi imate problema s aknama najbolje bi bilo da posjetite dermatologa, ali i da počnete više brinuti o svojoj koži. 

Ljudi s problematičnom kožom obično se bore s disbalansom hormona kojeg znaju uzrokovati nepravilna prehrana i stres. 

Kreme koje sadrže benzoil peroksid ili salicilnu kiselinu mogu očistiti lice od akni ako se redovito primjenjuju. Za prirodniji pristup, lice treba prati zelenim čajem ili ga prebrisati s malo čiste aloe vere. Antibakterijska svojstva zelenog čaja i aloe vere mogu potaknuti zacjeljivanje.

ILA Berlin Air Show 2014 ZA BOLJE ZDRAVLJE Stjuardese otkrile trikove koje koriste da se 'nikad' ne razbole

Također, neka istraživanja pokazuju da esencijalne masne kiseline, poput omega-3 ribljeg ulja, mogu pomoći kod problema s kožom i aknama, dok visoko-glikemijska hrana poput bijelog kruha, čipsa i slatkih žitarica, može uzrokovati hormonalnu neravnotežu i pojavu akni.

Još jedno potencijalno rješenje su probiotici. Slično načinu na koji antibiotici djeluju protiv akni, probiotici mogu pomoći u borbi protiv bolnih ožiljaka od upale.

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Komentari (41)
  • Meth. Poznato za njega vec

    21. 8. 2019,   15:15
  • Crystal meth ili crack....

    21. 8. 2019,   14:41
  • a sta se imaju cudit, covik skinija sminku

    21. 8. 2019,   15:05