Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jedan sat maženja sa kravama Bonnie i Bellom stoji 500 kuna

Vlasnica farme planinskih konja odlučila je proširiti ponudu s dvije krave, s kojima se turisti mogu maziti. Mnogi se iznenade time koliko su krave razigrane, pametne i smiješne, kaže

Vlasnica Mountain Horse Farm, luksuzne farme s terapijskim planinskim konjima, koja turistima nudi usluge smještaja i doručka te ugođaj seoskog turizma, Suzanne Vullers, dosjetila se kako dobro zaraditi na novoj ponudi: posjetiteljima nudi maženje s - kravama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mountain Horse Farm (@mountainhorsefarm)

Svi koji posjete područje jezera Finger u državi New York za samo 75 dolara, odnosno nešto manje od 500 kuna, mogu uživati u sat vremena druženja s dvije krave, Bonnie i Bellom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mountain Horse Farm (@mountainhorsefarm) on

Suzanne kaže da se gosti nerijetko iznenade time kako su krave pametne i koliko se vole maziti. I sama se iznenadila time vidjevši kako se turisti druže s kravama, na jednom putovanju u rodnu Nizozemsku, nakon čega ih je odlučila uključiti u ponudu i na svome ranču. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mountain Horse Farm (@mountainhorsefarm)

- Osjećala sam da će to biti sjajan dodatak wellness ponudi koju već sada nudimo, kaže ona. Tako su u proljeće prošle godine na farmu doveli Bonnie i Bellu. Njih dvije su slobodne, mogu šetati farmom i družiti se s gostima koliko žele.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mountain Horse Farm (@mountainhorsefarm) on

- Izbor i poštovanje su ključne riječi za dobar odnos s kravom. Vi ulazite u njihov prostor, no povezivanje među vama je i njihova odluka, jednako kao i vaša . Kada se dogodi ta veza, to je čarobno, jer dolazi iz zajedničke želje.

POGLEDAJTE IH U VIDEU:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mountain Horse Farm (@mountainhorsefarm) on

Dajući im da slobodu i izbor da se ponašaju kako žele, dobivate prekrasan odgovor, kaže Suzanne. Dodaje kako je ta interakcija najčešće opuštajuće iskustvo za obje strane, s tim da gosti brzo mogu uvidjeti koliko su krave razigrane, pametne i smiješne.

24Ljubimci/Daj šapu 2. ROĐENDAN Ljubimci - najbolji prijatelji: To mogu samo ta divna stvorenja

- Mnoge iznenadi to koliko su zabavne, a iznenade se kad shvate da znaju svoja imena i da dolaze kad ih pozovete, kaže vlasnica za The Insider.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Komentari (18)
  • Dost povoljno. JA placao 200 eur druzenje sa kravama u budimpesti

    24. 7. 2019,   13:34
  • Evo sa mojim "pitonom" se može maziti za samo 50€ na sat 😋😊🤪😉

    24. 7. 2019,   14:01
  • 500 kuna 8 sisa

    24. 7. 2019,   14:39