Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Savjeti kako uhvatiti partnera u preljubu - i kako mu to reći

None Foto: Thinkstock

Oni znaju kontrolirati svoje emocije, jer je to važan dio varanja. U mogućnosti su upravljati i vašim osjećajima. Također, vrlo su koketni i šarmantni, i uživaju u angažmanu oko ljudi...

Preljuba je više nego što bi pomislili, ali mnogi ne prepoznaju znakove da ih partner vara, kaže Grazina Fechner, stručnjakinja za ljudsko ponašanje iz Sydneya u Australiji.

Savjetuje da se pažnja obrati na ove stvari: 

 • Partner odjednom počinje skrivati neke svoje stvari, poput mobitela.
 • Njegovo ponašanje se naglo promijenilo.
 • Često koristi isprike za nešto.
 • Preokret u korištenju društvenih mreža.
themoviedb.org IZ ISKUSTVA ŽENE 'Koliko seksa ženama treba? Puno više nego što vi mislite...'

- Neki od malih znakova upozorenja su svakako skrivanje mobitela ili nekakvih bilješki u svojem džepu. Često treba posumnjati na preljub ako partner počne sve više biti na društvenim mrežama. Također, sumnjivo je i naglo odmicanje od nekih stvari koje je radio/radila s prijateljima - objasnila je Grazina Fechner, a prenosi Daily Mail.

Foto: Dreamstime

Napominje kako preljubnici dijele slične osobine, a važno je uzeti u obzir ove vrste ponašanja.

- Oni su prilično koketni i šarmantni, i uživaju u angažmanu oko ljudi. Stvarno su dobri u razgovorima. Oni znaju kontrolirati svoje emocije, jer je to važan dio varanja. U mogućnosti su upravljati i vašim osjećajima - kaže Grazina Fechner.

Dodaje kako su preljubnici odlični u planiranju, jer dok varaju, puno toga moraju uskladiti kako ne bi bili otkriveni.

- Prije suočavanja s preljubnikom predlažem pronalazak dokaza. Važno je prikupiti dokaze i smireno razgovarati. Nema smisla divljati i bacati stvari - savjetuje.

- Odlučite li partneru oprostiti prevaru, jedna stvar koju trebate imati na umu je to da preko toga morate prijeći i krenuti dalje. I nikako se vraćati na tu temu iznova - kaže.

VIDI OVO: Što vaš kupaći govori o vama?

Komentari (75)
 • Iskren da vam budem,ova skoro pa pogodila u srž...skoro neko nije ovako dobro procenio preljubnike i njihove osobine...Retko koje naivan ide varati,većinom to rade prepredeni likovi😎...Naravno,prave osobe ne varaju,svaki respekt za takve😛😝

  5. 7. 2018,   22:06
 • najbolje se napraviti mutav pa se lako otkrije kad tad...

  5. 7. 2018,   22:24
 • Ovo je stvarno za amatere. Oni pravi to rade tako ležerno da nema šanse da ih se skuži. Svw njwgovo imaš na raspolaganju, od mobitela do papirića, računa, papirića..Oni pametni su daleko iznad toga

  5. 7. 2018,   22:05