Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Savjeti za ljepotu kože, kose i lica koje svaka žena treba znati

Savjeti za ljepotu kože, kose i lica koje svaka žena treba znati
1

Oči će izgledati vizualno veće ako se ispod obrva stavi malo rumenila, kremama treba dati vremena da pokažu rezultate, a pjena za kosu nanosi se na korijen

VIDEO

Kako bi kosu učinili dužom ili gušćom, koristite ekstenzije samo od prirodne kose, jer ćete u suprotnom izgledati neukusno. Vrhunski frizeri ekstenzije ne preporučuju kao trajnu frizuru, već jednodnevan styling na važan datum poput vjenčanja ili maturalne zabave, a na dnevnoj bazi poigrati se možete s nastavcima za rep ili punđu.

Feniranje od dvije minute

U stisci s vremenom, fenirajte kosu po tzv. T toni, koja uključuje samo dijelove gdje se kosa spaja s licem i vratom, pa će ostatak kose pravilno padati nakon što se prirodno posuši. Nipošto se ne smije vezati mokru kosu u rep jer bi se na taj način mogli prehladiti i zaraditi bolne glavobolje, a frizura će nakon skidanja repa biti nemoguća pa ćete kosu opet morati prati.

Pronalazak novog fizera

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svaka žena s velikom će tremom prepustiti sudbinu svoje kose u ruke frizure kojeg ne poznaje. Zbog toga bi kod njega prije trebala rezervirati samo feniranje, a na termin doći malo ranije kako bi imala priliku vidjeti njegov rad na drugim ljudima. Na taj način će moći prepoznati frizerov stil te da li joj on odgovara, a tako si uštedjeti novce i sačuvati živce.

Ekstra volumen

Za dobivanje natapirane frizure iz 60-ih godina prošlog stoljeća, potreban vam je sprej za volumen, četka i fen. Sprej se ne smije špricati po cijeloj dužini pramena već isključivo na pramen te uz pomoć četke odići od glave i posušiti.

Svilena koža

Za sve one koje žele imati meku i hidratiziranu kožu, zabranjeno je tuširanje vrućom vodom. One zimogrozne žene trebale bi tuširanje otpočeti mlakom vodom, nakon koje slijedi toplija, jer će na taj način koža zatvoriti pore i "zaključati" vlagu. Mlijekom za tijelo ne treba se mazati svakodnevno, kako koža ne bi posatala ovisna o njemu i perutava te osjetljiva čim se ne namaže.

Smanjanje pora

Na proširenje pora utječu dva bitna faktora, a to su genetika i starenje. Za one koje imaju vrlo izražene pore rješenje je kozmetičke dermoabrazija, dok sve druge mogu koristiti maske na bazi gline koje će imati sličan efekt.

Smirivanje upala

Eterična ulja lavande i ruže mogu biti čudotvorne za ublažavanja upalnih reakcija kože poput crvenila, perutanja ili osipa. 

Ne odustajte odmah od kreme

Niti jedna krema ne može imati preobražavajući efekt i promijeniti izgled kože kroz nekoliko korištenja. Kremu treba prestati koristiti u slučaju reakcije poput crvenila ili osipa, dok je za druge optimalno vrijeme korištenja i rezultata mjesec dana.

Protiv umora

Nakon neprospavane noći na lice ne treba stavljati nekoliko slojeva pudera, već toniranu kremu koja će dati koži prirodan sjaj, a bež ili bijelom olovkom treba opcrtati oči kako bi one izgledale veće i svježije.

Za dugotrajnije sjenilo

Brzina kojom sjenilo nestaje s kapaka ovisi o količini masnoća koja se nalazi na vjeđama, pa kako bi sjenilo trajalo što dulje, kapke treba istapkati s vatom i nanijeti malo pudera u prahu, koji će biti odlična baza za sjenilo.

Za veće oči

Trik uz pomoć kojeg će male oči izgledati veće su nanošenjem sjenila svjetlije boje po cijeloj duljini kapka, a potom se ispod luka obrva nanosi rumenilo iste boje koju stavljamo na obraze. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara