Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Savršena haljina hrvatskog dizajna za modnu maturu

None Foto: Goran Čižmešija 4

Boemski minimalizam snažne djevojke, rokerski chic zaigrane i Lolita ogrnuta bjelinom neke su od uloga pri odabiru idealne maturalne haljine

Boemski minimalizam snažne djevojke, rokerski chic zaigrane, lepršavost rapsodije u zelenom i Lolita ogrnuta bjelinom neke su od uloga koje će tinejdžerice “odigrati” izborom maturalne haljine hrvatskih dizajnera u režiji modnog editorijala portala Moda.hr.

Dvije haljine za cijenu jedne
Svilena haljina nosiva je s obje strane - u metalik ljubičastoj i bež. Dizajnerica Andrijana Subotić-Pjajčik za Etna Maar u skladu s recesijom stvorila je dvije haljine za cijenu jedne. Idealan izbor za “cool” djevojke jasnog stava.

Profinjenost bjeline
Profinjen dojam ostavit će odabir bijele. Romantična pamučna haljina s metalnim nitima na koju su aplicirani cvjetovi od istog materijala kreacija je Charlieja designa. Sofisticiranost istaknite cvijetom u kosi.

“Van Goghov” kontrast
Kratka svilena haljina Xenije Designa plijeni pozornost maštovitim krojem i veselim nijansama zelene, a “Van Goghov“ kontrast čini kombinacija s crvenim remenom i cipelama u istoj boji. Za sve modno smjele djevojke.

Lepršavost svih nijansa zelene
Haljina od svilenoga krepa u svim nijansama zelene kreacija je modnog branda Arilea. Zbog slojevitosti haljine izbjegnite nakit.

NASTAVAK: KAKO ODABRATI PRAVU HALJINU ZA SEBE?

Komentari (2)
  • haljine su prekrasne, love it!

    5. 5. 2010,   06:30
  • svaka haljina obične šnajderice iz susjedstva izgleda bolje i savršenije od ovog presheravanja!

    5. 5. 2010,   06:30