Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sedam tajni koje će svaku ženu oraspoložiti za igrice u krevetu

Strast će rasplamsati igra s kockicama, a ako stalno ‘lutate’ i ne znate je uzbuditi, stavite joj povez na oči, kaže autorica i dodaje da ženu ništa ne može uzbuditi kao oralni seks

Postoji sedam seksi tajni kako da partnericu oraspoložite za seks, kaže Gabrielle Moore, autorica knjige “Secrets To The Greatest Sex Ever”.

Jedna od njih je da joj tijekom dana “u glavu stavite” seksi misli jer u glavi počinje seksualno uzbuđenje.

- Pošaljite joj seksi poruku ili e-mail dok je na poslu. Podsjetite je na odličan seks koji ste imali neku večer i recite što joj želite raditi kad dođe kući. Primjerice, ‘volim svaki djelić tvoga tijela, a najviše...’ - predlaže autorica.

Foto: Promo

Uzbuditi je možete i masažom koja će je riješiti stresa i za nju biti poziv na seks. Afrodizijak za žene predstavljaju i muški miris te znoj. Ženama su Brad Pitt, Harrison Ford i Russell Crowe neodoljivi zbog odmetničkog izgleda. Stoga bi vam posjet teretani mogao osigurati seks kad dođete kući.

- Seksi razgovor je četvrti potez kojim je možete odvesti u krevet. Prvo fantazirajte o tome da se seksate s partnericom dok joj šapućete seksi riječi. Seksi razgovor unesite u spavaću sobu govoreći joj prvo što vam se sviđa jer će time seks postati strastveniji. Možete joj i staviti povez preko očiju kako biste pojačali njezina osjetila, što seks čini uzbudljivijim. Povezi su odličan način da se žena fokusira na svaki njegov dodir, a muškarac će naučiti što je zadovoljava - objašnjava autorica.

ZA MAKSIMALAN UŽITAK Top 20 poza koje bi svi trebali probati barem jednom u životu

Dodaje da ženu ništa ne može uzbuditi kao oralni seks. Kad žena pronađe savršenog partnera koji zna kako je zadovoljiti tamo dolje, neće ga više pustiti da ode. Kako bi iskustvo bilo bolje za vas, ako vam se ne sviđa njezin okus, možete koristiti lubrikante s raznim okusima.

POBIJEDITE SRAM Kako začiniti stvari u krevetu? Ugasite osjetila za više strasti

- Strasti možete rasplamsati i seks kockicama. Kupiti ih možete u sex-shopu ili izraditi kod kuće. Na jednoj trebaju pisati radnje poput ‘poliži, poškakljaj, dodirni’, a na drugoj dijelovi tijela ‘stražnjica, grudi, usne’. Možete napraviti i treću na kojoj se nalaze luđi prijedlozi pa s njom zaigrati kad se oboje već uzbudite - savjetuje autorica.

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Komentari (76)
  • Ženama treba "otvoriti" oči kako do obostranog zadovoljstva, a ne im stavljati poveze 👱‍♀️🤔.

    20. 3. 2019,   18:30
  • Više nisu tajne.. napisali ste javno da svi pročitaju... :))

    21. 3. 2019,   07:11
  • Eh tu samo jezik radi..šaputaj ...govori ....zadovolji..😜

    20. 3. 2019,   17:44