Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Šefov ured od poda do stropa obložila je ukrasnim papirom

Šefov ured od poda do stropa obložila je ukrasnim papirom
1

Šef je uzeo slobodan dan, ali možda više nikad to neće učiniti, napisala je Australka na svom Twitteru te objavila snimku o tome kako je uredila ured svog nadređenog

VIDEO

Autorica i voditeljica podcasta Jo Thornely ured svog šefa oblijepila je ukrasnim božićnim papirom, a dala si je truda te je čak omotala i svaku olovku. Kaže kako je potrošila ukupno dvjestotinjak kuna za 10 rola papira, piše Insider.
POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Zamatanje darova za mnoge je izazovan posao, no to nije spriječilo Jo Thornely da svom šefu priušti nezaboravne blagdane. S kolegicom je kupila ukrasni papir, a zatim su omotale svaki predmet u šefovom uredu. Kažu kako im je za taj posao trebalo tri i pol sata, a omotale su zidove, stolce, pa čak i svaku olovku koju je ostavio na stolu. Jo je novinarima rekla da njezina tvrtka potiče blagdanske dekoracije u radnom prostoru.

- S kolegicom koja se također zove Jo raspravljala sam o toj ideji mjesecima, i unaprijed smo znale da će šef uzeti slobodan dan. Ponosne smo što smo se tako dobro isplanirale i pritom pazile na detalje, istaknula je ona. Dodaje kako su znale da će omatanje ukrasnim papirom biti jeftino i relativno lagano za izvesti, a pritom su imale na umu i da se papir može reciklirati pa su samo trebale odabrati onaj koji su željele.

6 rečenica koje ne biste trebali reći svom šefu i kolegama
6 rečenica koje ne biste trebali reći svom šefu i kolegama

- Uvijek su mi se sviđale jednostavne i jeftine ideje koje se mogu izvesti na način da drugima nikad ne dosade, pa je ovo bilo idealno, ustvrdila je. Dodala je kako su za 10 rola papira potrošile oko dvjesto kuna, a pazile su na to da ne sadrži materijale zbog kojih se papir ne može reciklirati.

- Na kraju smo potrošile pola papira, pa sad znam kako će izgledati darovi koje ću umatati za Božić sljedećih pet, šest godina, nasmijala se ona. Objasnila je kako su ured dekorirale kad su imale slobodnog vremena.

- Pomagali su nam i drugi kolege, pa je ispala lijepa suradnja uz puno smijeha, kazala je. Najlakše joj je bilo dekorirati knjige i slične predmete.

- Najteži su bili stolci jer smo htjeli da ih se može normalno koristiti, pa da šef može nastaviti s poslom bez da ga smeta naša dekoracija. Tako smo pazile da ne omotamo tipke na tipkovnici, ekrane ili laser na mišu, nasmijala se. Najviše vremena odnijelo je dekoriranje šalice s olovkama.

- Imao je i na stolu i nekoliko novčića, pa smo umatale jedan po jedan. Na svaki omotani predmet stavile smo naljepnicu kako bi znao što je unutra, za slučaj da mu upravo to žurno treba, tvrdi ona. Kazala je i kako je šef bio impresioniran kad se vratio u ured.

Ovih 11 stvari nikad nemojte reći svojem šefu ili suradnicima
Ovih 11 stvari nikad nemojte reći svojem šefu ili suradnicima

- Svidjelo mu se. Nakon prvotnog uzdaha "Woah" prošetao je uredom i uz smijeh provjerio svaki detalj. Navikao je na to da mu netko dekorira ured u prosincu, pa je razumio kako smo mu na taj način poručili: Hvala ti što si dobar šef", zaključila je. I kolege su dobro prihvatili njezinu zezanciju te su se svi dobro nasmijali. Video sa svojim uratkom objavila je na Twitteru i uskoro je postao viralan. Ona i kolegica ponudile su se da će na kraju očistiti ured i vratiti ga u prvobitno stanje, no šef je to odbio i rekao da će ga zadržati takvim što dulje.

- Mislim da ćemo ipak sve ukloniti prije božićnih praznika. Želi li netko besplatnog papira za umatanje, pitala je za kraj?

Hrvat (34) u Austriji dobio otkaz pa se osvetio šefu...
Hrvat (34) u Austriji dobio otkaz pa se osvetio šefu...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku