Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seks povijest: Napoleonov mali 'general', Mozartov analni fetiš

Povijest nas uči kakav je tko bio vladar, političar, književnik, ili glazbenik, ali njihove seksualne sklonosti nigdje se ne spominju. Iako nije gradivo koje se uči u školi, seks je nezaobilazni dio povijesti

Ovo je pet najzanimljivijih priča koje raskrinkavaju seksualni život poznatih povijesnih ličnosti. 

1. Prostitutke generala Hookera

Iako je Joseph Hooker bio vrhunski general i časnik američke vojske u 19. stoljeću, njegovo se ime danas veže isključivo uz prostituciju.

Uvijek je bio pijanac i ženskar, a njegovi su kampovi bili puni prostitutki koje su se zvale Hookerova brigada, a kasnije samo 'hookers', što danas doslovno znači 'kurve'. Ipak, generalovo prezime nije zaslužno za nastanak riječi jer je ona postojala i prije njega, ali svakako se može reći da ju je popularizirao.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Mozartov analni fetiš

Legendarni skladatelj bio je opsjednut stražnjicama, ali ne njihovom estetikom, već, blago rečeno, prljavom aktivnošću kojoj služe. Volio je detaljno objašnjavati svojoj nećakinji/ljubavi kako mu stražnjica gori dok obavlja veliku nuždu.

Ali, ta njegova sloboda izražavanja potekla je iz obitelji jer se u njegovoj kući normalno govorilo o fiziološkim potrebama. Svoj je 'interes' opisivao i u skladbama pa tako jedna nosi naziv 'Leck mich im Arsch' ili u prijevodu 'Poljubi me u stražnjicu'.

Portrait of family of Mozart | Autor: Photos.com Foto: Photos.com

3. Izopačen život Jamesa Henryja Hammonda

Bio je jedan od najutjecajnijih političara u 19. stoljeću, što mu je ostavljalo mogućnost imanja na stotine seksualnih robinja. Otvoreno je zagovarao ropstvo i incest.

Bio je u seksualnoj vezi sa četiri nećakinje, koje je kasnije krivio da su ga zavele jer su bile izrazito atraktivne. Naposljetku se doznalo kako je sve to bio paravan za - homoseksualnost jer je dugo održavao vezu sa svojim kolegom i prijateljem Thomasom Jeffersonom Withersom

Portrait of Napoleon by David Jacques Louis | Autor: Photos.com Foto: Photos.com

4. Napoleonov mali 'general'

Dijelovi tijela poznatih ljudi znaju završiti u muzejima, ali nijedan od njih nije prošao toliko 'ruku' kao Napoleonov penis. Liječnik mu ga je odstranio tijekom autopsije i predao svećeniku koji je nad francuskim vladarom činio posmrtni obred.

U njegovoj je obitelji taj penis proveo više od sto godina, nakon čega je prodan londonskom knjižaru, koji ga je potom proslijedio američkom knjižaru, a vrhunac slave doživio je u trenutku izlaganja u Muzeju francuske umjetnosti u New Yorku. Na kraju ga je na aukciji kupio američki urolog John Lattimer, koji je zaključio kako je Napoleon imao 'malog'.

BLOGERICA: 'Umjesto da jedem na pauzi na poslu, ja se samozadovoljavam'

5. Lupanje po guzi Jean-Jacquesa Rousseaua

Bio je čuveni filozof i književnik, ali malo tko zna da je Rousseau više od filozofiranja i pisanja volio lupanje po stražnjici - svojoj. Još kao dijete volio je dobivati po 'guzi' ako bi nešto skrivio. U školi mu se sviđala učiteljica, kojoj je namjerno radio 'spačke' kako bi ga ona potom kažnjavala.

Po završetku školovanja, tražio je druge načine da dobije svoju 'dozu' pa se tako znao gurati stražnjicom u gužvi u nadi da će ga netko udariti po njoj. Naposljetku je pronašao seksualnu dominu koja mu je bez ustručavanja zadavala toliko željene udarce, prenosi Listverse

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (14)
  • Sve je to za ljude 🙊

    2. 11. 2019,   22:49
  • Nije Vlad Tepeš imao nadimak "nabijač" zbog mučenja zarobljenika već NABIJANJA :-)

    3. 11. 2019,   00:40
  • Kaze muz zeni: Hajde draga reci mi jedu recenicu kojom ces me istoveremeno obradovati i razocarati. A zena spremno odgovara: Nas susjed Ivek ima manji pimpac od tvoga.

    3. 11. 2019,   07:50