Obavijesti

Lifestyle

Komentari 254

'Seks sa starijom šeficom bio je sve - samo ne dobra ideja...'

'Seks sa starijom šeficom bio je sve - samo ne dobra ideja...'
1

'Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Bila je vrlo pametna. Imala je plavu kosu i svaki put kada sam je ugledao, kao da me zraka sunca obasjala'

VIDEO

Ovo je ispovijest novinara koji je anonimno opisao svoje iskustvo pretjeranog zbližavanja s udanom šeficom, a prenosi je portal Blic:

Ostvarila mi se je najveća seksualna fantazija, bio je to seks sa mojom šeficom. Bila je starija od mene, jako zgodna i prilično zaljubljena u mene. 

U prvih nekoliko tjedana nakon što sam došao u Chicago, imao sam predosjećaj da će se to dogoditi, da ću spavati s njom. 

'Ostavio me ljubavnik, a otišla od divnog supruga zbog njega'
'Ostavio me ljubavnik, a otišla od divnog supruga zbog njega'

Mjesto na kojemu sam radio bilo je puno sumornih ljudi srednjih godina, vječno zabrinutih zbog kredita, djece, propalih brakova i misterioznih bolova. Mnogi od njih imali su afere na poslu kako bi stvorili privid da su ipak živi.

Prije dolaska u Chicago radio sam u redakciji u New Yorku kao novinar. Bilo je sjajno, ekipa je bila mlada i stalno smo se šalili.

Moja šefica u Chicagu je, također, bila u lošem braku, a više od desetljeća je bila na visokoj poziciji na poslu.

Uvijek kada bih je vidio, uzbudio sam se. Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Bila je vrlo mršava, a ponekad je nosila i odijela, i to mi je bilo uzbudljivo. Bila je vrlo obrazovana i pametna. Imala je plavu kosu i svaki put kada sam je ugledao, kao da me zraka sunca obasjala.

Imala je 40 godina, a ja 32.

Znali smo zaključati vrata njezinog ureda i prepustiti se strastima. Većinu radnih dana bi završavali tako da bi otišli do nje, u malu unajmljenu garsonijeru blizu posla.

Sjećam se trenutka kada smo izjavili ljubav jedno drugome. Bilo je to u njezinom krevetu, nakon jedne zabave. Tada smo bili u vezi tri tjedna. Sjećam se da joj je muž poslao poruku i pitao je gdje je. Otišla je kući.

Moram priznati, iako smo u tom trenutku mislili ozbiljno kada smo rekli jedno drugome da se volimo, čini mi se da smo to napravili kako bi opravdali to što radimo.

Ona je u braku bila godinama i imali su veliku, skupu kuću u elitnom dijelu grada. Kada im se brak počeo raspadati, prodali su kuću. On je otišao raditi u drugi grad, ona je preselila u stan, a on ju je posjećivao dva puta mjesečno.

Moja najveća greška je ta što sam joj rekao da je volim, a onda sam pokušavao sakriti vezu s njom. Želio sam je dovoljno da završim u krevetu s njom, ali premalo da cijelom svijetu kažem da je moja.

Vjerovao sam da ću dobiti otkaz sazna li se da spavam sa šeficom. Bio sam prenisko na toj korporacijskoj ljestvici da bi mi to bilo oprošteno kao što bi bilo njoj.

Znate za perec pozu u seksu? Parovi u svijetu luduju za njom
Znate za perec pozu u seksu? Parovi u svijetu luduju za njom

Nisam želio bliskost na poslu i inzistirao sam da odlazimo u druge dijelove grada u kojima je manja šansa da nas netko vidi. Nisam ništa spominjao niti prijateljima ni rodbini, nisam želio da o meni misle kao o nekom nesposobnom tko ima posao samo zbog seksa sa šeficom.

Prekinuli smo prvi put tijekom poslovne večere u restoranu. Bilo je puno kolega s posla. Ustao sam i htio otići, a ona mi je rekla da ostanem, najprije tiho pa glasno. Potom je izašla za mnom i derala se ponavljajući kako nikada neće biti dovoljno dobra za mene. Zamjerala mi je što krijem našu vezu. Svi su nas gledali.

Nakon toga smo se mirili i svađali. Zadnji put kada smo prekinuli bilo je to u mojem stanu u New Yorku. Taj put je bilo zauvijek.

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 254
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...