Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seks spaja parove kao ljepilo, a vezu će podići na novu razinu

Ako ste prestali truditi se izgledati dobro i odijevati seksi rublje, ako ste preumorni za seks, te prije spavanja radije dirate daljinski nego partnera, vrijeme je za promjenu

Ono što se događa izvan spavaće sobe utječe na ono što se događa u njoj, tvrde Lisa Rinna i Ian Kerner, autori knjige “The Big Fun Sexy Sex Book”.

Foto: Promo

- Kad su partneri povezani intimnošću, njihova veza postaje jača. Seks je važan sastojak ljubavne veze. On je ljepilo koje spaja parove i koje ih podiže na razinu iznad prijateljstva. Bez seksa, ljubavnici postaju cimeri, a spavaća soba samo mjesto za spavanje. Bez seksa, život u sebi nema života - navode. Odlično je osjećati se ugodno s partnerom, ali osjećate li se preugodno i to je - problem.

KNJIGA DANA 'Linija između fikcije i ludila u našim vrletima je vrlo tanka'

- Ako ste prestali truditi se izgledati dobro i odijevati seksi rublje, ako ste preumorni za seks, te prije spavanja radije dirate daljinski nego partnera, vrijeme je za promjenu - ističu autori. Bilo da je riječ o djeci ili o nedostatku vremena, kad seks prestane biti jedan od prioriteta te se seksate samo u posebnim prigodama, razmislite zašto je to tako. Razgovarajte i ako je potrebno otiđite na terapiju.

- Prije nego što se uskladite s partnerom u krevetu, uskladite se izvan njega - kažu autori, ali i savjetuju da pripremite vlastito ljubavno gnijezdo.

KNJIGA DANA Opustite se i prestanite brinuti, nikome seks nije uvijek savršen

- Lako je zapasti u rutinu. Ako želite ‘začiniti’ stvari u krevetu, dobro pospremite sobu te prije uskakanja pod plahte zapalite mirisne svijeće i uključite seksi glazbu - predlažu autori.

Komentari (7)