Obavijesti

Lifestyle

Komentari 271

Seks-tajne i pikanterije koje će žene otkriti samo frendicama...

Seks-tajne i pikanterije koje će žene otkriti samo frendicama...

To je nešto što su momci dugo sumnjali, no sada je potvrđeno - žene će priznati prijateljicama s koliko su ih spavale, koliko su pustolovne, tko je ostavio dojam

VIDEO

Od seksa s novim partnerom, dugo očekivanog orgazma, osjećaja "napaljenosti" ili pritužbi na dugo razdoblje celibata - mit je da žene ne razgovaraju o seksu, pokazala je studija britanskog zdravstvenog brenda Balance Activ.

Prema njoj, žene u jednakoj mjeri pričaju o seksu kao i muškarci, no s većom dozom humora, a manjom dozom hvaljenja. Tako će najmanje trećina žena otkriti bliskim prijateljicama s koliko njih su spavale, tko je imao "najvećeg", tko je ostavio najgori dojam, a s kojim se partnerom dogodila neka komična situacija. Također, prijateljice pričaju i o tome koliko su pustolovne - koliko često se upuštaju u oralni i analni seks, isprobavaju li pomagala poput vibratora i sl., piše Daily Mail.

Ovo su najčešće seks-teme o kojima će žene otvoreno razgovarati:

S koliko sam njih...

Ovo je često tabu tema među partnerima, a većina će taj podatak smatrati nepotrebnim jer može probuditi ljubomoru, nepotrebna pitanja, uspoređivanja, zadiranja u prošlost. No, toga svega nema s frendicama, pa se i ova tema može provući kroz razgovor.

Koliko je prošlo od zadnjeg puta?

Dok se muškarci neće baš rado hvaliti koliko je dugo prošlo od posljednjeg seksa, osobito ako je to dulje razdoblje, žene će to rado prokomentirati šaleći se na vlastiti račun.

Kakav je seks s novim partnerom

Novi partner je omiljena tema čavrljanja - krenuvši od njegovog fizičkog izgleda, mana i vrlina. A nakon što seks dođe na red, većina će žena s prijateljicama obavezno prokomentirati je li do njega napokon došlo ili nije te kakav je bio.

Hvalite me usta moja

Niti žene nisu imune na povremeno hvalisanje, pa će rado podijeliti kompliment od partnera da najbolje radi nešto u krevetu, ili još bolje "da je najbolja s kojom je bio".

Rekorderi

Veće od prosjeka, manje, obrezano, tri bradavice, trikovi koji radi, nezasitan libido, odlična tehnika oralnog seksa...- sve su to teme koje se pretresaju nakon pokojeg pića previše. Seks koji traje 30 sekundi. Seks koji traje tri sata, a od toga se većinu vremena pitaš "koliko još", seks u kojem partner misli samo na sebe...- pritužbe prijateljicama su obavezne.

Eksperimentiranje

Sumnjaju li u to je li ono što one rade u krevetu s partnerom perverzno ili pak drugačije od onog što rade drugi partneri, ne postoji bolji način za provjeriti nego pitati prijateljice rade li to isto.

Planiranje trudnoće i zaštita

Od izražavanje želje za bebom, dijeljenja savjeta o najboljoj pozi, izračunavanju plodnih dana i ovulacije te razgovora o učestalosti seksa, prijateljice su pravi izvor znanja pred kojima takve teme nisu neugodne. Nakon nezaštićenog odnosa, ponovnog računanja plodnih dana, iščekivanja menstruacije i tumačenja simptoma, hitne kontracepcije i sličnih pitanja, ovakve teme prije razgovora s partnerom idu na "tapetu" s frendicama.

Sramotne situacije

Ovo je najčešće tema za ismijavanje novih partnera s kojima se seks najvjerojatnije neće ponoviti. U tu kategoriji spadaju priče "htio je da uriniram po njemu" ili "viče mama za vrijeme seksa", "skviči kao prase". Osim toga i "uletjeli su nam njegovi roditelji", "ulovila nas je policija u autu", "slomili smo njegov penis za vrijeme seksa" - pa i to se s nekim treba podijeliti, zar ne?

Loš seks

Postoji trenuci u kojima se seksualni partner doista trudi ili pak kopira neke pokrete koje je vidio u porno filmovima, no doista ne postiže efekt kojemu se nadao. Svakako, to je tema za razgovor s frendicama uz dodatak "bolje bi bilo da preskoči predigru" ili "tko ga je lagao da to žene vole", a frendice će se nadovezati vlastitim "bolnim" iskustvima.

Fantazije

Zgodan susjed, markantan šef, zavodnički raspoložen konobar u lokalnom kafiću, pripadnik druge rase - i žene pričaju o tome kome bi drage volje "dale".

Zdravstveni problemi

Od neobičnih bolova, iscjedaka, neobičnog ciklusa, peckanja, svrbeža i straha od bolesti - prijateljice pružaju utjehu, savjete i vlastita iskustva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 271
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara