Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Seksala sam se čak 365 dana zaredom, evo kako se osjećam'

None Foto: Instagram

Majka troje djece iskreno je ispričala zašto je odlučila seksati se svaki dan, i tako godinu dana, te kako se danas osjeća zbog toga. Napravila je to, kaže, samo zbog sebe

Nakon što se jednog dana pogladala u ogledalo, u spisateljici Brittany Gibbons i majci troje djece iz Velike Britanije se nešto prelomilo. Odlučila je prakticirati seks svaki dan - 365 dana - pa što bude. Opisala je svoje iskustvo na portalu goodhousekeeping.com

Ovo je njezina ispovijest:

Brzo nakon trećeg poroda izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Što moja mama radi u kupaonici?". Od tog trenutka nisam željela biti gola. Gasila sam svjetla tijekom seksa, odjećom sam prekrivala trbuh i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

Godine su prolazile, a to što ne želim pokazati golo tijelo počelo me zabrinjavati. Zapitala sam se sjeća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći. 

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to natjeralo da gledam svoje golo tijelo svakog dana. Mislila sam "Prekrivač će se u nekom trenutku pomaknuti, a svjetla će ostati upaljena.". Iako, željela sam se samo izvaliti na krevet, grickati nešto i gledati televiziju.

Prolazili su mjeseci i ja sam se tome počela veseliti. Seksali smo se i kad sam imala mjesečnicu. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osjećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili prije odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svojem tijelu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi trbuh izgleda ravnije. 

 

Baby brothers, right? #campthrowback

A photo posted by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on

Nakon godinu dana prestala sam nositi odjeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupaonicu gola. Veza sa mojim suprugom i mojim tijelom se nevjerojatno promijenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osjećam se dobro u svojoj koži. 

I za kraj - nikada se nije radilo o tome da me netko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila.

 

Our not so small ones.

A photo posted by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on

Komentari (354)
  • sve ce napraviti i napisati samo da ne prestanu jesti i ne pokusaju se barem dovesti u normalne gabarite, za nepovjerovati

    2. 9. 2016,   12:26
  • Jbt ...ova ko Cukrena .....mislim debela .....

    2. 9. 2016,   15:28
  • bas lijepo od nje sta je ovo podjelila sa cilom zemaljskom kuglom i stavila cak par slicica

    2. 9. 2016,   13:06