Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Seksanje skida 12 godina, a čupave obrve dodaju pet

Seksanje skida 12 godina, a čupave obrve dodaju pet
4

Aktivan seksualni život u 40-ima briše bore, a za mladolik izgled presudni su uredno oblikovane obrve, pravilno držanje i kratka, moderna frizura

VIDEO

Umjesto da potroše plaću na kremice protiv bora, većini žena za “skidanje desetljeća” dovoljno je uspraviti se i nabaciti osmijeh, tvrde stručnjaci.
- Ljudi koji se pravilno drže djeluju mlađe, samopouzdano i sretno - objašnjava P. D’Arezzo, američki liječnik. Osim toga, manje pate od migrena, snažnih glavobolja i bolova u vratu. Pilates ili joga ojačat će leđa i vrat, a nemate li vremena za vježbanje nekoliko puta u danu, opušteno sjednite, zabacite ramena i stegnite leđne mišiće. Škotska studija provedena na četrdesetogodišnjacima  pokazuje da seks pomlađuje za 12 godina, ako ga parovi prakticiraju najmanje tri puta na tjedan. Seksualno aktivni imaju sjajniju i elastičniju kožu, s manje bora, zahvaljujući oksitocinu - kemikaliji koja smanjuje stres  i ubrzava regeneraciju stanica. Pušite li - prestanite što prije jer osim što skraćuju život  cigarete izazivaju dublje bore oko očiju i usta te sivkastu, nezdravu nijansu lica. Prestanete li na vrijeme, kozmetički preparati i njega kože u velikoj mjeri mogu “vratiti sat” i potaknuti oporavak.
 
>>Kava, čaj, vino te pušenje mogu požutjeti zube i dodati godine. Da biste to spriječili, izbacite štetne faktore i široko se nasmijte: širok osmijeh odmah pomlađuje.

>>Grudi se s vremenom opuštaju, no za bujan dekolte dovoljno je izabrati push-up koji će ih staviti na mjesto: na pola puta od lakta do ramena. Da biste pronašli pravu veličinu, mjerite se svakih pet godina.    

>>Lijepo uređeni nokti odvlače pozornost s mrljica ili bora na rukama. Za  istraživanje ispitanicima su podijeljene fotografije ruku; 49 posto ih je izgledalo mlađe zahvaljujući laku, a na 52 posto bio je ključan nakit.

>>Želite li izgledati mlađe, trebali biste imitirati Jackie Kennedy, a ne Britney, tvrdi Charla Krupp, autorica “Kako ne izgledati staro”.  Izbjegavajte trendove poput tajica, poderanih traperica ili kratkih hlačica.  

>>Zapuštene obrve mogu dodati pet godina viška, pa vrijedi uložiti truda u uredno zaobljene lukove. Možete ih i posvijetliti četkicom umočenom u puder.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje