Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Seksi horoskop 2: Neki će otkriti svoje tajne želje

Seksi horoskop 2: Neki će otkriti svoje tajne želje
1

Zračni znakovi - Blizanci, Vage i Vodenjaci - najbolje se slažu s drugim pripadnicima zračnih znakova. Isti je slučaj i sa zemljanim znakovima

VIDEO

Zračni znakovi - Blizanci, Vage i Vodenjaci - najbolje se slažu s drugim pripadnicima zračnih znakova. Isti je slučaj i sa zemljanim znakovima - Bikovima, Jarčevima i Djevicama. Ipak, kad se zemljani i zračni znak nađu zajedno, mogu najviše naučiti jedni od drugih. Vatreni znakovi, Lavovi, Strijelci i Ovnovi, vrlo su strastveni što osobito dolazi do izražaja kad su u vezi s drugim pripadnicima vatrenih znakova. Ipak, mogu im odgovarati i zračni znakovi ako se odluče za neobaveznije ili opuštenije veze.

VAGA
Romantičnim Vagama godina će donijeti intenzivna iskustva. Kolovoz će biti odličan mjesec za Vage. Njihova seksualna kreativnost iskazat će se u punom sjaju pa ih očekuju i novi vrhunci u seksualnim vezama. Slobodni bi mogli pronaći srodnu dušu.

ŠKORPION
Senzualne Škorpione ove godine očekuje cijeli niz promjena - prava mala seksualna revolucija. Svibanj je najbolje vrijeme za neobvezne seksualne avanture, a za one u vezi to je najbolji trenutak da partneru jasno i glasno kažu što žele u seksu.

STRIJELAC
Početkom godine u ljubavnom životu Strijelaca neće se događati baš ništa, a i seksualni život će stagnirati. Ipak, nemojte misliti da ćete svisnuti od dosade jer ćete dobiti priliku da nadoknadite sve što propustite - od ožujka do svibnja uživajte u strastima.

JARAC
Povoljan položaj Jupitera ove će godine Jarčevima donijeti obilje novih ljubavnih, a i seksualnih prilika. Čega god da se prihvatite, pratit će vas sreća. No ako ste u novu godinu donijeli stare probleme, oni će postati još veći. Ipak, uspjet ćete ih riješiti.

VODENJAK
Položaj planeta izvući će iz vaše podsvijesti sve ono što ste uvijek htjeli napraviti, ali nikad niste smogli hrabrosti priznati partneru. Nova zajednička iskustva mogla bi vas zbližiti više nego ikad dosad. Samci znaju što žele i kako to dobiti.

RIBE
Ove će se godine Ribe prestati u svemu prilagođavati drugima i poraditi na postavljaju jasnih granica u ljubavi i seksu. One u vezi očekuju krize, a slobodne Ribe u drugoj polovici godine zračit će neodoljivošću i upuštati se u vruće seksualne avanture.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti