Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Seksi horoskop: Pomrčine će uzburkati divlje strasti

Seksi horoskop: Pomrčine će uzburkati divlje strasti
1

Najbolje će proći Djevice, koje bi potkraj godine mogle doseći svoj seksualni vrhunac života. Zvijezde će povoljno utjecati i na život Ovnova

VIDEO

Vruća godina očekuje sve znakove Zodijaka, predviđaju astrolozi. Najbolje će proći Djevice, koje bi potkraj godine mogle doseći svoj seksualni vrhunac života. Zvijezde će povoljno utjecati i na seksualni život Ovnova, Blizanaca i Vaga. Datumi na koji trebaju pripaziti pripadnici svih horoskopskih znakova su 21. veljače i 1. kolovoza. Prvi je potpuna pomrčina Mjeseca, a drugi djelomična pomrčina Sunca. Te nebeske pojave nosioci su značajnih promjena u životima ljudi, smatraju mnogi astrolozi. Ovisno o tome u kojoj se horoskopskoj kući nađu, donijet će drukčije izazove i prilike. U seksu one često pružaju poticaj da iskušate nešto sasvim novo.

OVAN
Saturn, planet ograničenja koji je nekoliko godina kočio seksualni život Ovnova, konačno se maknuo te ostavio prostora odličnom seksu. U travnju će vas zvijezde učiniti neodoljivo privlačnima, a najvatrenije erotske susrete očekujte u listopadu.

BIK
Dolazak Saturna u kuću ljubavi i seksa Bikovima donosi iskušenja, a i promjenu stavova prema seksu. Izdrži li vaša veza teško razdoblje, ojačat će. Najbolje prilike ljubav imat ćete početkom godine, a u svibnju vam ništa neće moći omesti seksualne užitke.

BLIZANCI
Zbog posjeta Plutona, planeta smrti i ponovnog rođenja, očekujte intenzivne promjene na seksualnom polju. Potkraj godine riješit ćete se starih navika koje vas više ne zadovoljavaju kako bi vaša erotska povezanost dostigla novu dubinu. Naučit ćete mnogo.

RAK
Rakove očekuju velike promjene u ljubavi i seksu - odvažno se suočite s njima i ne bojte se novih stvari. Partner će u seksu očekivati mnogo, a izađete li mu ususret, nećete požaliti. U kolovozu očekujte razdobolje najintenzivnijih erotskih užitaka.

LAV
Ova godina može vam donijeti neviđene ljubavne užitke, ali i potpunu seksualnu katastrofu. Sve ovisi o tome kako ćete se nositi s izazovima koje donose dvije pomrčine. Ljubavne odluke donosite hladne glave, a u krevetu se prepustite sirovim strastima.

DJEVICA
Seksualni život Djevica ove će godine biti vrlo kaotičan i pun iznenađenja. Bit ćete zaigrani u krevetu i odlično se zabavljati. Mnogo ćete eksperimentirati i širiti horizonte, a potkraj godine možete se nadati i najboljem seksu koji ste ikad iskusili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje