Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Senzualnim pokretima dovedite ju do nezaboravnih vrhunaca

Senzualnim pokretima dovedite ju do nezaboravnih vrhunaca

Seksologinja Sonia Borg preporučuje masažu tijelima sa ‘sretnim završetkom’ kao super začin za dosadan seks. Pripremite sve i ostavite joj poruku da je očekujete golu u spavaćoj sobi...

VIDEO

Koža je najveći ljudski organ, s milijunima živaca osjetljivih na podražaje. Iskoristite ovu činjenicu i bacite se na posao. Masirajte jedno drugo nauljenim tijelima, a zatim pustite partnericu da se popne na vas i sporim, senzualnim kretnjama dovede cijelu priču do eksplozivnog završetka, savjetuje autorica knjige.

Prvo pripremite sve što vam treba za apsolutni seksualni zen koji ćete doživjeti. Nekoliko svijeća, šibice i ulje za masažu sve su što je potrebno. I naravno, partnerica spremna za isprobavanje novih užitaka.

Pripremite sve i ostavite joj poruku da je očekujete golu u spavaćoj sobi. Primaknite je što bliže sebi i, dok još oboje stojite, krenite s malo zagrijavanja. Uzmite dovoljno ulja i velikim ali sporim pokretima masirajte partnerici prednji dio tijela.

- Krenite od trbuha pa dođite do grudi, gdje se slobodno možete malo dulje zadržati ruke. Nastavite prema vratu i ramenima. Nježno pritišćite i potpuno opustite njeno tijelo. Još jednom se vratite na grudi i bradavice te im posvetite dovoljno pažnje.

Neka osjeti vaš topli dah i usne. Bacite se na dodire leđa i senzualnim pokretima probudite joj svaki živac u tijelu. Nastavite prema guzi pa se sporo vraćajte gore-dolje - savjetuje seksologinja.

Mmmm... Upute za oralni seks koji će raspametiti svaku ženu
Mmmm... Upute za oralni seks koji će raspametiti svaku ženu

Kada dobro odradite većinu njenih erogenih zona, lezite na krevet i povucite je na sebe. Krenite sa spontanim oralnim zadovoljavanjem, u kojem će sudjelovati obje strane. Pitajte partnericu što joj paše i što radite baš kako treba pa nastavite u tom smjeru. Kad oboje osjetite da ste potpuno opušteni i uzbuđeni, napravite mali obrat. Partnericu opet stavite na sebe, ali tako da je cijelom dužinom na vašem tijelu - od glave do pete. Pobrinite se da ste oboje dobro nauljeni. Stavite joj ruke oko struka i nježno je pomičite gore-dolje. Oboje uživajte u dodirivanju mokre kože barem nekoliko minuta. Sad je vrijeme da uđete u partnericu dok klizi po vama. Uhvatite je i sporo namjestite na sebe. Još sporijim kretnjama pomičite partnericu gore-dolje. Čvrsto je uhvatite za guzu i uđite duboku u nju. Ostanite tako nekoliko trenutaka i zatim je opet mičite gore-dolje laganim kretnjama. Autorica naglašava su spori pokreti ključni za maksimalno uzbuđenje. I vi i partnerica osjećat ćete senzacije dužinom cijelog tijela. Počnite s kraćom i jačom penetracijom, koja će masirati i lagano pritiskati klitoris. Ne skidajte pogled s partnerice, promatrajte ju dok uživa - njene oči će vam odmah otkriti koliko je uzbuđena i je li blizu vrhunca.

Evo što misle Hrvati i Hrvatice: Žena 'tamo dolje' treba biti...
Evo što misle Hrvati i Hrvatice: Žena 'tamo dolje' treba biti...

Borg tvrdi da je ovo jedna od poza koje garantiraju zajedničko svršavanje. Tajna je u dugotrajnoj predigri i masaži tijelima, koja budi apsolutno sva osjetila. Važno je da jedna strana drži ritam i pobrine se da stvari idu glatko, ali opet sporo i nježno za maksimalni užitak oba partnera. Seksologinja dodaje da nije loše ubaciti i malo “dirty talka” u cijeli scenarij.

- Recite jedno drugome zašto volite seks i koliko uživate jedno u drugom. Tako ćete poboljšati svoj seksualni život, ali i učvrstiti vezu - kaže Sonia Borg.

DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princ Harry izjavio da dijete nije njegovo? 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'