Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Senzualnim pokretima dovedite ju do nezaboravnih vrhunaca

Seksologinja Sonia Borg preporučuje masažu tijelima sa ‘sretnim završetkom’ kao super začin za dosadan seks. Pripremite sve i ostavite joj poruku da je očekujete golu u spavaćoj sobi...

Koža je najveći ljudski organ, s milijunima živaca osjetljivih na podražaje. Iskoristite ovu činjenicu i bacite se na posao. Masirajte jedno drugo nauljenim tijelima, a zatim pustite partnericu da se popne na vas i sporim, senzualnim kretnjama dovede cijelu priču do eksplozivnog završetka, savjetuje autorica knjige.

Prvo pripremite sve što vam treba za apsolutni seksualni zen koji ćete doživjeti. Nekoliko svijeća, šibice i ulje za masažu sve su što je potrebno. I naravno, partnerica spremna za isprobavanje novih užitaka.

Foto: Promo

Pripremite sve i ostavite joj poruku da je očekujete golu u spavaćoj sobi. Primaknite je što bliže sebi i, dok još oboje stojite, krenite s malo zagrijavanja. Uzmite dovoljno ulja i velikim ali sporim pokretima masirajte partnerici prednji dio tijela.

- Krenite od trbuha pa dođite do grudi, gdje se slobodno možete malo dulje zadržati ruke. Nastavite prema vratu i ramenima. Nježno pritišćite i potpuno opustite njeno tijelo. Još jednom se vratite na grudi i bradavice te im posvetite dovoljno pažnje.

Neka osjeti vaš topli dah i usne. Bacite se na dodire leđa i senzualnim pokretima probudite joj svaki živac u tijelu. Nastavite prema guzi pa se sporo vraćajte gore-dolje - savjetuje seksologinja.

themoviedb.org ORGAZAM KAO NIKAD PRIJE Mmmm... Upute za oralni seks koji će raspametiti svaku ženu

Kada dobro odradite većinu njenih erogenih zona, lezite na krevet i povucite je na sebe. Krenite sa spontanim oralnim zadovoljavanjem, u kojem će sudjelovati obje strane. Pitajte partnericu što joj paše i što radite baš kako treba pa nastavite u tom smjeru. Kad oboje osjetite da ste potpuno opušteni i uzbuđeni, napravite mali obrat. Partnericu opet stavite na sebe, ali tako da je cijelom dužinom na vašem tijelu - od glave do pete. Pobrinite se da ste oboje dobro nauljeni. Stavite joj ruke oko struka i nježno je pomičite gore-dolje. Oboje uživajte u dodirivanju mokre kože barem nekoliko minuta. Sad je vrijeme da uđete u partnericu dok klizi po vama. Uhvatite je i sporo namjestite na sebe. Još sporijim kretnjama pomičite partnericu gore-dolje. Čvrsto je uhvatite za guzu i uđite duboku u nju. Ostanite tako nekoliko trenutaka i zatim je opet mičite gore-dolje laganim kretnjama. Autorica naglašava su spori pokreti ključni za maksimalno uzbuđenje. I vi i partnerica osjećat ćete senzacije dužinom cijelog tijela. Počnite s kraćom i jačom penetracijom, koja će masirati i lagano pritiskati klitoris. Ne skidajte pogled s partnerice, promatrajte ju dok uživa - njene oči će vam odmah otkriti koliko je uzbuđena i je li blizu vrhunca.

'PULS' NACIJE Evo što misle Hrvati i Hrvatice: Žena 'tamo dolje' treba biti...

Borg tvrdi da je ovo jedna od poza koje garantiraju zajedničko svršavanje. Tajna je u dugotrajnoj predigri i masaži tijelima, koja budi apsolutno sva osjetila. Važno je da jedna strana drži ritam i pobrine se da stvari idu glatko, ali opet sporo i nježno za maksimalni užitak oba partnera. Seksologinja dodaje da nije loše ubaciti i malo “dirty talka” u cijeli scenarij.

- Recite jedno drugome zašto volite seks i koliko uživate jedno u drugom. Tako ćete poboljšati svoj seksualni život, ali i učvrstiti vezu - kaže Sonia Borg.

DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princ Harry izjavio da dijete nije njegovo? 

Komentari (34)
  • ''...Krenite sa spontanim oralnim zadovoljavanjem..'' Kakvo je to 'spontano'' zadovoljavanje, ako ste točno napisali raspored...??

    27. 2. 2019,   16:47
  • Ako nema gela, ja sam totalni antitalent za masiranje. Kao da sam plesač sa 2 lijeve noge xD

    27. 2. 2019,   19:43
  • Oprezzzz-Tu tajnu najbolje ja znam-odkrio sam je-i prava explozija užitka-ležala je potrbuške gola-krenuo sam od vratnih žila lagano opuštanje-onda sam krenuo sa vrhovima prstiju niz kičmu-uz naizmjenice pritiskanje središnjih dijelova tijela i osjetno dodirivanje postranice tijela-onda se polako spuštaš sve niže i sve sto si bliže dole dodiri su mi postajali sve tananiji i skoro neosjetni kao perce-onda krenuh oko bedara dodirujuci samo dlačice ne dalje,podpomagao sam se sa dahom-i opet niz nogu do granice golicanja-i opet tako osjetim da se lagano počinje tresti i ježiti i napinjati osjetio sam pravu exploziju.....jaooo kad je prdnula počešljala me kao pilota f16 bez kabine i bez kacige kad probija zvučni zid!!!!Oprezzzz!!!

    27. 2. 2019,   16:26