Obavijesti

Lifestyle

Komentari 452

'Sestra mi je priznala da ima aferu s mojim mužem 2 godine'

'Sestra mi je priznala da ima aferu s mojim mužem 2 godine'
1

Mlada žena iz Osijeka duboko se razočarala saznavši da je suprug vara, i to s njezinom sestrom s kojom je bila vrlo bliska - često je dolazila njima u kuću...

VIDEO

Ovo je ispovijest 32-godišnje žene iz Osijeka kojoj je vlastita sestra priznala kako ljubuje s njezinim mužem:

Ne mogu vjerovati da ništa nisam primijetila. Čak dvije godine su ljubavnici - moja sestra i moj muž. Naivno sam vjerovala da je sestra često kod nas zato što voli provoditi vrijeme sa mnom, ali nije bilo tako.

Prije nepuna tri mjeseca rekla mi je da bi voljela razgovarati. Djelovala je nekako neuobičajeno ozbiljno. Prvo što je izgovorila bilo je: "Ne mogu više to držati u sebi, ne mogu. Spavam s tvojim mužem skoro dvije godine.". Ostala sam ukipljena. Naprije mi se učinilo da nisam dobro čula, a potom me uhvatila vrtoglavica. 

Cijeli svijet mi se srušio u jednoj minuti. Nestale su sve nade, svi planovi... Osjetila sam duboku prazninu. Ne znam koliko je vremena prošlo dok nisam bila sposobna izustiti nešto. Pitala sam je zašto je to napravila. Rekla je kako je moj muž privlači od prvog dana kada sam ih upoznala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Plakala je i pokušavala objasniti kako nije željela da se to dogodi, ali da su njihove emocije bile jače od razuma.

Rekla je kako je sve počelo dok sam bila trudna s našim sinom, u periodu kada sam zbog komplikacija bila u bolnici. To saznanje me je dodatno shrvalo. Nalazili su se kod nje u stanu, a on je meni govorio kako mora duže ostati na poslu ili da je vani s prijateljima. Nisam ništa sumnjala jer je bio radoholičar.

Nakon sestrinog priznanja sina sam odvela mami i sačekala da muž dođe kući. Nije niti pokušavao lagati ili tvrditi kako to nije istina. Tiho je priznao da je tako i da se on i moja sestra jako vole. Rekao mi je kako je želio razvod, ali nije imao hrabrosti reći mi što se događa. Čak je i plakao.

Rekla sam mu da pokupi svoje stvari i ode.

Uselio je mojoj sestri. Bila bi najsretnija kada niti jednog od njih više nikada u životu ne bi vidjela, ali nemam izbora. Ne mogu sinu braniti da vidi svojeg oca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 452
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'