Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Sestra mi je priznala da ima aferu s mojim mužem 2 godine'

None Foto: Dreamstime

Mlada žena iz Osijeka duboko se razočarala saznavši da je suprug vara, i to s njezinom sestrom s kojom je bila vrlo bliska - često je dolazila njima u kuću...

Ovo je ispovijest 32-godišnje žene iz Osijeka kojoj je vlastita sestra priznala kako ljubuje s njezinim mužem:

Ne mogu vjerovati da ništa nisam primijetila. Čak dvije godine su ljubavnici - moja sestra i moj muž. Naivno sam vjerovala da je sestra često kod nas zato što voli provoditi vrijeme sa mnom, ali nije bilo tako.

Prije nepuna tri mjeseca rekla mi je da bi voljela razgovarati. Djelovala je nekako neuobičajeno ozbiljno. Prvo što je izgovorila bilo je: "Ne mogu više to držati u sebi, ne mogu. Spavam s tvojim mužem skoro dvije godine.". Ostala sam ukipljena. Naprije mi se učinilo da nisam dobro čula, a potom me uhvatila vrtoglavica. 

Cijeli svijet mi se srušio u jednoj minuti. Nestale su sve nade, svi planovi... Osjetila sam duboku prazninu. Ne znam koliko je vremena prošlo dok nisam bila sposobna izustiti nešto. Pitala sam je zašto je to napravila. Rekla je kako je moj muž privlači od prvog dana kada sam ih upoznala.

Plakala je i pokušavala objasniti kako nije željela da se to dogodi, ali da su njihove emocije bile jače od razuma.

Rekla je kako je sve počelo dok sam bila trudna s našim sinom, u periodu kada sam zbog komplikacija bila u bolnici. To saznanje me je dodatno shrvalo. Nalazili su se kod nje u stanu, a on je meni govorio kako mora duže ostati na poslu ili da je vani s prijateljima. Nisam ništa sumnjala jer je bio radoholičar.

Nakon sestrinog priznanja sina sam odvela mami i sačekala da muž dođe kući. Nije niti pokušavao lagati ili tvrditi kako to nije istina. Tiho je priznao da je tako i da se on i moja sestra jako vole. Rekao mi je kako je želio razvod, ali nije imao hrabrosti reći mi što se događa. Čak je i plakao.

Rekla sam mu da pokupi svoje stvari i ode.

Uselio je mojoj sestri. Bila bi najsretnija kada niti jednog od njih više nikada u životu ne bi vidjela, ali nemam izbora. Ne mogu sinu braniti da vidi svojeg oca.

Komentari (452)
  • Bio sam srećan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju smo odlučili da se venčamo... Postojala je samo jedna stvar koja me je vrlo uznemirivala, a to je njena mlađa sestra. Moja buduća svastika ima oko 20 godina, oblači uske mini suknjice i duboke dekolte. Redovno sam viđao njeno donje rublje kad sam u njenoj blizini. Mozda sam sebičan i umišljen, ali moram priznati da se nije tako otkrivala u blizini drugih.Jedan dan me pozvala njena sestra da dođem i proverim pozivnice za venčanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam došao prošaputala mi je na uho kako me je oduvek želela, a ja ću uskoro biti oženjen. Rekla je da prema meni gaji osećanja koja ne želi i ne može da pobedi. Rekla je da želi da vodi ljubav sa mnom bar jedanput pre nego se oženim i predam njenoj sestri.Bio sam u totalnom šoku, nisam mogao da progovorim ni reči.Rekla je: - "Ja idem gore u moju spavaću sobu, ako želiš samo dodji i uzmi me." Ukočio sam se. Bio sam totalno ukočen od šoka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na stepenice, skinula je svoje gaćice i bacila ih niz stepenice na mene.Stajao sam tu na trenutak i onda sam se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuće.Pojurio sam pravo do mog automobila. U tom trenutku primetih mog budućeg tasta i verenicu kako trče prema meni.Verenica me je zagrlila, poljubila i rekla: - "Mili moj znala sam da si izuzetan" Pouka ove priče je: UVEK DRŽITE KONDOME U AUTOMOBILU

    10. 11. 2016,   13:34
  • Uzas koja izdaja i noz u ledja!! Treba se moci nakon takvog udarca dici na noge i ostat normalan.

    10. 11. 2016,   13:34
  • Moj savjet, odseli se da tebe i tvog sina više nikad ne vidi, nije vas zasluzio, nece ni tugovat za sinom budi bez brige.

    10. 11. 2016,   13:40