Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šibenik na drugom Festivalu putnika ugostio poznata imena

None Foto: Festival putnika 3

Na festivalu će brojni poznati Hrvati među kojima su Stipe Božić, Dvina Meler i Robert Knjaz podijeliti svoja iskustva s putovanja po najrazličitijim zemljama svijeta

Drugi Festival putnika u Šibeniku započeo je programom "Šibenčani po svitu" u kojem su brojni svjetski putnici podijelili svoja iskustva s putovanja. Krešimirov grad domaćin je Croatian Travel Festivala od 9. do 12. svibnja, a u tri dana svoje priče s puta ispričat će poznata hrvatska imena među kojima su Stipe Božić, Robert Knjaz, Jasen Boko, Dvina Meler, Miro Aščić, Hrvoje Jurić, Siniša Glogoški, Petar Rikić i Domagoj Jakopović - Ribafish. Oni će se osvrnuti na doživljaje u Africi, Kini, Bangladešu i Andama. 

Organizator Hrvatski klub putnika posjetiteljima je osim zanimljivih priča i predstavljanja knjiga priredio izložbu fotografija "Plan bijega" Dijane Klarić i koncert popularne riječke grupe Let3. 

Nakon festivala organizatori kreću u pothvat "90 dana oko svijeta", a iza sebe već imaju nekoliko projekata među kojim su "60 dana oko svijeta", "Šibenik – Nordkapp", "Involve me and I'll understand" i putopisne tribine koje su organizirali po cijeloj Hrvatskoj.

Komentiraj, znaš da želiš!