Obavijesti

Lifestyle

Komentari 90

'Sin ima 40 godina i još se nije oženio, žene ga iskorištavaju...'

'Sin ima 40 godina i još se nije oženio, žene ga iskorištavaju...'

Zabrinuta majka pita se hoće li se njezin sin oženiti. Dosad su ga žene samo iskorištavale, a majčina je velika želja da se skrasi. Zanima ju i hoće li kći konačno naći posao...

VIDEO

Poštovani Mevludine, 

sin mi uskoro navršava 40 godina, a još se nije oženio. Htjela bih da ima obitelj, a njega žene samo iskorištavaju. Vidite li hoće li se uskoro oženiti i imati djecu? To mi je velika želja.

Kći mi je bez posla, hoće li ga uskoro naći? Hvala vam na odgovorima. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

šifra: zabrinuta mama 

Alen Vuković

 

Odgovor:

Vaš sin je jako pozitivan, duševno dobar, kreativan i maštovit. Sanjar je, no također vrlo razuman i pedantan. Imao je veze, ali vidim da su bile jako loše te vrlo komplicirane pa nisu trajale.

Nažalost, vidim da su ga često iskorištavale, no i on je malo pogriješio u svojim postupcima. No bez obzira na sve, vidim mu stabilnu vezu već krajem ove godine. Bit će vrlo odana, pažljiva, smirena i vrlo ustrajna žena. Krenut će u komunikaciju te u druženje, gdje vidim vezu pa i brak do kraja iduće godine.

Vidim poslije i bebu, dobit će dvoje djece. Cijenjen je na poslu i vidim mu opstanak na radnome mjestu. Bit ćete zadovoljni s njim. U iduće četiri godine vidim napredak na svim poljima.

Kći je energična, pomalo osjetljiva, ali također direktna i otvorena. U idućih nekoliko mjeseci ići će na razgovor za posao i vidim da će se napokon zaposliti. Bez obzira na sve što se trenutno događa, njoj se ostvari većina toga što zamisli. Sretno. 

VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije i 5 znakova da si seksualno ne pašete.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

VIDI OVO: 5 najboljih seks poza kada imate opekline od sunca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'