Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Slaganje prioriteta i osjećajne zamke na putu su Škorpiona

Slaganje prioriteta i osjećajne zamke na putu su Škorpiona
4

Ulaskom u 2016. godinu napuštate dvogodišnje razdoblje u kojem je Saturn bio u vašem znaku i donosio vam razne osjećajne zamke. Sad ste zreliji i iskusniji...

VIDEO

Društveni život u prvoj polovini godine bit će vam jako naglašen. Neće biti mjesta kojeg vi nećete posjetiti, a stvarat ćete i nova prijateljstva iz kojih mogu iznicati nove ljubavne veze.  S ulaskom u 2016. godinu, napuštate dvogodišnje razdoblje u kojem je Saturn bio u vašem znaku i donosio vam razne osjećajne zamke. Sad ste zreliji i iskusniji, i vrijeme je da i vi počnete više uživati u ljubavi. Samcima je nova veza izgledna u siječnju ili ožujku, dok će svibanj unijeti prolazan nemir u veze i brakove.  Ljeto će biti posebno romantično, osobito kolovoz kada će se samci zaljubiti u klubu, na vjenčanju ili rođendanskoj proslavi prijatelja, na sportskom terenu ili koncertu. Poznanstvu će kumovati zajednički prijatelj.  

Od 10. rujna Jupiter ulazi u vaše 12. polje tajni i skrivenih veza. Taj će planet mnogo toga prodrmati, probuditi i naglasiti, bile to pozitivne ili negativne točke vašeg braka ili veze. Moguća je i tajna ljubavna veza s nekim tko je zauzet i s kime ćete se unatoč svemu, jako lijepo slagati. U listopadu ćete imati priliku zaljubiti se u nekog tko je slobodan i s kime možete ostvariti ozbiljnu vezu, dok će zauzeti riješiti mnoge osjećajne nesporazume i oslobođeni raznih stega sigurnijim koracima zakoračiti u zimske mjesece. Problematičnih razdoblja u ovoj godini bit će malo, a razloga tome bit će nekoliko. S jedne strane, golemo samopouzdanje, optimizam i uzlet na jednom od životnih polja neće vam dopustiti da klonete duhom ako nešto pođe nizbrdo. Uvijek ćete se moći “uloviti” za nešto pozitivno. 

Od siječnja do ožujka Mars je u vašem znaku pa ćete biti jako borbeni i nećete dopuštati da vas bilo tko tlači. Iako je Merkur u siječnju retrogradan pa ćete otežano ostvarivati svoje ciljeve, uspjeh je ipak neupitan. U ožujku ćete prihvatiti posao koji će od vas zahtijevati sposobnost donošenja odluka i ujedno povećati stupanj odgovornosti. Od travnja do lipnja moguće su razmirice sa šefovima. Možda ćete zbog mira na radnom mjestu prihvatiti nova pravila ili više raditi da zadovoljite prohtjeve nadređenih. U tom vas razdoblju očekuju zastoji u provedbi planova. Administrativni poslovi, trgovina, pregovarački i posrednički poslovi nešto će vam teže polaziti za rukom. No zato ponovni uzlet imate u srpnju kada biste mogli dobiti posao izvan granica domovine. 

Jupiterov utjecaj od jeseni više vas okreće k sebi, pa će vam odgovarati tih, miran i predan rad, bez prevelikog javnog isticanja. Bit ćete odlični u istraživačkim poslovima, ali i u medicini i svim humanim djelatnostima. U listopadu, studenome i prosincu ostvarujete lijepe radne rezultate. Prvih šest mjeseci 2016. bit ćete osjetljiva zdravlja pa u posebno od siječnja do ožujka pripazite na srce, kralježnicu i regulirajte tlak. Tada će Mars biti u vašem znaku pa nisu isključene sklonosti upalnim procesima ili ozljedama. Znatno bolje ćete biti svih ostalih mjeseci, a druga polovina godine naklonjena je za sve oblike liječenja i terapija, pa čak i one alternativne prirode. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sretni dani: 

10. veljače, 17. ožujka, 26. lipnja, 4. srpnja, 3. listopada, 27. studenoga

Zdravlje

U prva tri mjeseca godine ćete biti najosjetljiviji – iako vam energije neće nedostajati, nemilice ćete je trošiti. Živite mirnije i urednije. Najbolje ćete se osjećati potkraj godine kad će ojačati vaš imunitet.

Posao

Bit ćete prepuni energije i samopouzdanja, odlučni u svojim ciljevima, prodorni i temperamentni. Radite li kao dio tima, otvoreno ćete isticati svoje zasluge i bit ćete u pravu – skromnosti nema mjesta!

Ljubav

Imat ćete volje za druženjem i zavođenjem. Zaljubljeni će uživati u partnerovu zagrljaju, dok će slobodni graditi osobit odnos s osobom koja zaokuplja njihovu pozornost. Ipak, pazite se veza s oženjenim osobama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps