Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Što je Julia Roberts osigurala na čak 30 milijuna dolara?

Powered by UNIQA osiguranje

Što je Julia Roberts osigurala na čak 30 milijuna dolara?

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, legendarna Bette Davis osigurala je svoj tanki struk. Riječ je bilo o tada nezamislivih 28 000 dolara, a time je željela samu sebe spriječiti da se udeblja

Dok većina ljudi ugovara životno osiguranje ili osiguranje imovine, slavne osobe vrlo često osiguravaju dio tijela koji im je iznimno važan u karijeri. Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, legendarna Bette Davis još je tridesetih godina prošlog stoljeća osigurala svoj tanki struk. Riječ je bilo o tada nezamislivih 28 000 dolara, a ona je time željela samu sebe spriječiti da se udeblja.

Danas većina poznatih ličnosti osigurava onaj dio tijela koji im je pomogao da se probiju ili im je važan za njihov rad pa tako žele biti osigurane u slučaju ozljeda. Lista slavnih koji su se odlučili na taj potez poprilično je dugačka, a od pojedinih bi vam se iznosa moglo zavrtjeti u glavi.

Keith Richards osigurao ruke za 1,6 milijuna dolara

Keith Richards, osnivač i glavni gitarist Rolling Stonesa, točno zna koja je njegova najveća vrijednost: ruke. Osigurao ih je za 1,6 milijuna dolara, a taj iznos ne čudi jer su mu upravo one pomogle da postane jedan od najvećih gitarista svih vremena. U jednom intervjuu za Fortune Richards je pokazao ruke i rekao: - Ovo je posao. - a kao i u svakom drugom poslu, Richards se brine za svoje financijske interese. Zanimljivo je da neki tvrde da je ovim iznosom osigurao samo srednji prst svoje lijeve ruke, no to nikad nije potvrđeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“About last night” Next stop…..Cardiff! © J.Bouquet

A post shared by Keith Richards (@officialkeef) on

Daniel Craig osigurao svoje tijelo za 9,5 milijuna dolara

Britanski glumac, kojeg najviše pamtimo po tome što je 2005. godine odabran da bude šesti James Bond, osigurao je svoje tijelo za 9,5 milijuna dolara. Trenutno 51-godišnji glumac snima svoj posljednji film o Jamesu Bondu, a nedavno je objavljeno da je morao na operaciju nakon ozljede gležnja tijekom snimanja novog nastavka filma o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu.

Koje su stvari u vašem domu najčešći uzročnici požara?
Koje su stvari u vašem domu najčešći uzročnici požara?

Bruce Springsteen osigurao glasnice za 10 milijuna dolara

Ovaj slavni američki rock pjevač, kantautor i gitarist još je u osamdesetim godinama 20. stoljeća osigurao svoje glasnice za 6 milijuna dolara. Bruce je višestruki dobitnik Grammyja, Oscara za glazbu, i ima na stotine milijuna prodanih albuma pa je sasvim jasno zašto je osigurao svoj glasnice koje mu donose milijunsku zaradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melbourne! Thanks for a great first night at @aamipark. See more photos at brucespringsteen.net 🎸

A post shared by Bruce Springsteen (@springsteen) on

Kim i Jennifer osigurale stražnjicu

Vjerujemo kako ova informacija nikoga ne čudi previše. Kao što se u 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća govorilo o grudima Pamele Anderson, stražnjica Kim Kardashian danas je tema o kojoj svi imaju nešto reći. Upravo zahvaljujući svojoj stražnjici i njezinu pokazivanju, američka starleta postala je jedna od najslavnijih žena na svijetu pa nije ni čudno što ju je osigurala za iznos od 21 milijuna dolara. Kim svoju stražnjicu pokazuje u svim prilikama, u svim odjevnim kombinacijama, čak i prije snimanja vizažist odrađuje šminkanje njezine stražnjice. Baš kao Kim, i Jennifer Lopez rado ističe svoje atribute. Iako su se još 1999. godine u medijima pojavile informacije da je osigurala cijelo tijelo, i to 100 milijuna dolara za grudi i 300 milijuna dolara za noge i stražnjicu, potvrđen je samo iznos za koji je osigurala guzu - 27 milijuna dolara.

Tragične nesreće: Ovo su neki od najgorih požara na svijetu
Tragične nesreće: Ovo su neki od najgorih požara na svijetu

Julia Roberts osigurala osmijeh za 30 milijuna dolara

Vjerojatno najpoznatija po ulozi u filmu „Odbjegla nevjesta“, prekrasna Julia Roberts svojim talentom, ali i osmijehom osvojila je publiku diljem svijeta. Nimalo ne čudi da je bila odabrana za ulogu u filmu "Osmijeh Mona Lise". Ova američka zvijezda ima velik i prepoznatljiv osmijeh pa ga je osigurala za 30 milijuna dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖☀️💖☀️💖

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Michael Flatley osigurao noge za 40 milijuna dolara

Postao je međunarodno poznat zahvaljujući nastupima u plesnim spektaklima "Riverdance", "Lord of the Dance", "Feet of Flames" i "Keltski tigar". Osim toga, 2010. godine Michael Flatley odlučio je vratiti se na pozornicu zbog europske turneje "Povratak Michaela Flatleyja, kralja plesa". Pri tome se snimao i film, koji je objavljen diljem svijeta. Svjestan rizika od ozljeda, svoje je noge osigurao za iznos od 40 milijuna dolara.

David Beckham osigurao noge za 70 milijuna dolara

Ozljede su vrlo česte u gotovo svim vrstama sporta, naročito nogometu. David Beckham još je davno shvatio kako cijela njegova karijera i zarada ovise o nogama pa ih je osigurao na nevjerojatnih 70 milijuna dolara. Osim što je jedan od najpoznatijih nogometaša, Beckham je i svjetska modna ikona. Više nije profesionalni igrač, a zadnji klub za koji je igrao bio je Paris SG. Postao je jedno od najpoznatijih lica u svijetu i brend za koji se otimaju brojni proizvođači sportske opreme, kozmetike, naočala i drugih proizvoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First preview of my new @tudorwatch #BornToDare campaign. More to come soon! #DaringStories

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Mariah Carey osigurala noge za 1 milijardu dolara

Mariah Carey poznata je po svom neobičnom pjevačkom talentu, a čak 18 njezinih hitova bilo je na broju jedan Billboardove ljestvice, samo dva manje od The Beatlesa. Slavna je pjevačica svoje noge osigurala za milijardu dolara, i to nakon što je pristala biti dio Gilletteove kampanje nazvane „Noge božice“. S druge strane taj iznos ova diva vjerojatno može zaraditi vrlo brzo jer samo od autorskih prava na pjesmu „All I Want for Christmas Is You“ pjevačica svake godine zaradi više od pola milijuna dolara.

Cristiano Ronald osigurao noge za 144 milijuna dolara

Još jedan slavni nogometaš, punog imena Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, jedan je od najpoznatijih sportaša na svijetu. Trenutno je član torinskog Juventusa, reprezentativac i kapetan Portugala. Osim toga, peterostruki je dobitnik Zlatne lopte i FIFA-ine nagrade za nogometaša godine za 2008., 2013., 2014., 2016. i 2017. godinu. Četiri je puta osvojio nagradu za najboljeg strijelca godine - Zlatnu kopačku. Osvajao je titule sa svim ekipama u kojima je igrao pa stoga iznos od 144 milijuna dolara kojim je osigurao svoje noge ne djeluje previsokim.

Ponekad je dovoljno razmisliti što u životu nije vrijedno riskiranja te poput poznatih ličnosti osigurati ono što je bitno te na osiguranje gledati kao ulaganje u budućnost.

Top 5 najneizvjesnijih filmskih trenutaka koji su nas izludjeli
Top 5 najneizvjesnijih filmskih trenutaka koji su nas izludjeli

Powered by UNIQA osiguranje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16
VIDEO

Što kad vam majmun pokvari godišnji odmor?
NISTE JEDINI

Što kad vam majmun pokvari godišnji odmor?

Isplanirali ste godišnji odmor iz snova na drugom kraju zemlje, a dočekao vas je godišnji iz pakla. Niste jedini, a u nastavku pročitajte 5 priča o putovanjima koja su opasno pošla po zlu

Top 5 najneizvjesnijih filmskih trenutaka koji su nas izludjeli
NAJVEĆI FILMSKI PREOKRETI

Top 5 najneizvjesnijih filmskih trenutaka koji su nas izludjeli

Od samih početaka kinematografije scenaristi nas pokušavaju oduševiti sjajnim zapletima i preokretima koji nas ostavljaju bez daha. U nastavku vam donosimo pet filmskih zapleta i raspleta koji su nas prikovali uz male ekrane
Što nas živcira kad moramo liječniku i kako tome doskočiti?
ČUVAJ ŽIVCE

Što nas živcira kad moramo liječniku i kako tome doskočiti?

Svi smo ponekad primorani posjetiti liječnika, no to često ne prođe onako kako smo planirali. Nervoza slijedi i prije nego što kročimo nogom u ordinaciju - što uzrokuje nezadovoljstvo pacijenata, ali, vjerujte, i liječnika