Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Slavne žene uživaju u seksi igrama bez granica

Slavne žene uživaju u seksi igrama bez granica
1

Slavne, bogate, moćne i zgodne žene znaju uživati u sebi, životu i seksu. Za njih ne postoje nikakve tabu-teme i spremne su na sve

VIDEO

Zbog bogatoga životnog i ljubavnog iskustva slavne i moćne žene s vremenom su postale pravi stručnjaci za ljubav i seks. U kreiranju seksualnih igrica i režiranju intimnih trenutaka mašta, talent i kreativnost im doista nemaju granica. Za njih u seksu nema tabu-tema, baš kao što i Woody Allen na pitanje je li seks prljav odgovara - samo ako se čini na pravi način.
Zadovoljne karijerom, sobom i životom slavne se žene lakše i ležernije prepuštaju ludim, strastvenim trenucima i eksperimentiranju u krevetu. Partneri tih fatalnih žena, svjesni da njihove seksi partnerice magnetski privlače i druge muškarce, daju maksimum od sebe kako bi zadovoljili njihove seksualne apetite. To im seksualni život čini još bogatijim i burnijim.
Niti jedna zvijezda nije toliko otvoreno izražavala seksualnost poput Madonne. Nije se libila ni masturbiranja na sceni, a 1992. godine objavila je i kontroverznu knjigu “Seks”.
Plesačica i manekenka Dita von Teese seksi rublje nosi svaki dan. Trenutačno piše knjigu u kojoj će svoje umijeće zavođenja podijeliti s drugim ženama.
Tamnoputa ljepotica Halle Berry javno je priznala da rado posjećuje “seksi shopove”. U samačkim razdobljima razne seksi igračke popravljaju joj raspoloženje i olakšavaju život. No tako ujedno želi ostati “u formi” do novog frajera.
David Beckham kupio je supruzi Victoriji vibrator optočen dijamantima vrijedan čak 1,8 milijuna dolara. Dizajnirao ga je vlasnik jednog od najpoznatijih striptiz-klubova koji je na tržište lansirao i ljubavna pomagala za ples u krilu.
Vatrena Beyonce otkrila je da svoju seksi tajnu čuva u ormaru. Ona vjeruje u magično djelovanje svoje superseksi crne haljine koja, svaki put kad je odjene, rasplamsa strasti. Beyonce tvrdi da svaka žena u garderobi ima barem jedan komad odjeće koji ima snažno erotsko djelovanje na partnera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima