Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slijedite tajne upute: Maštajte kako vas zavodi vaš partner

I dok cijeli tjedan zamišljate što će vam partner raditi, kad se nađete u krevetu, bit ćete dovoljno ‘napaljeni’. Partnerica nikad neće zaboraviti vašu nevjerojatnu predigru kad je napokon stisnete uza zid

Zavodljive seksi igrice partnere će 'ubaciti' u glavne uloge nekog bestsellera i napraviti od njih zvijezde, a u takvom će odnosu oboje uživati, smatra Laura Corn, autorica priručnika '101 Nights of Great Sex: Secret Sealed Seductions for Fun-Loving Couples'.

Knjiga je već stekla kultni status idealnog poklona mladencima za vjenčanja kojima će, ako ne odmah, zatrebati kad-tad. Borba protiv rutine bit će lakša ako u svoj život uvedete dozu napetosti, tajnovitosti, ali igrice koje ćete izvesti na nov način. U knjizi je pedeset stranica namijenjenih partnericama, a 50 stranica njihovim snažnijim polovicama, dok je 101. igra zajednička i igra se na kraju.

Foto: Promo

- Jednom tjedno vi i vaš ljubavnik odaberite po jednu stranicu iz knjige i istrgnite je. Tad nema povratka, i oboje ste u igri. Ne zavirujte si međusobno u stranice, nego samo slijedite svoje ‘tajne’ upute kojima ćete tijekom tjedna partneru pružiti erotsko iznenađenje. Užitak će pojačati razgovor o ishodu - i tako ćete oboje biti polagano napeti - piše autorica.

Cijeli stan postat će poligon za zavođenje. Autorica muškarce uvodi u ženski svijet otkrivajući im kako ženu prvo moraju oraspoložiti nježnim dodirima, a bez daha će ostati nakon njegovih trikova s jezikom.

Dreamstime KNJIGA DANA Počnite sa seksi porukama: Do erupcije strasti s više predigre

- Partnerica nikad neće zaboraviti vašu nevjerojatnu predigru kad je napokon stisnete uza zid - i počnete ljubiti - govori autorica. Muškarce će njihove ljepše polovice izludjeti seksi rubljem, ali i 'baršunastim' oralnim seksom nakon kojeg će moliti za još, kaže autorica.

Mala tjedna iznenađenja, prije samog vrhunca, otkrit će i poljubac na 101 način, koji će nadolijevati 'ulje na vatru'.

KNJIGA DANA Igra masturbacije: Tko prvi svrši, radi partneru ‘uslugu’

- Do tada su pred vama dani zavođenja i slatko iščekivanje. Zamišljanje da vas partner zavodi i maštarenje o tome što će vam raditi uzbuđuje, a tad ste već vratili strast u spavaću sobu - zaključuje autorica, ali i dodaje da na taj način vaš seksualni život postaje jedna beskrajna igra.

Razdoblje Škorpiona: Ovi osebujni likovi nikad ne bi mogli funkcionirati u vezi s ova tri horoskopska znaka!

Komentari (4)
  • Za to su najbolja šaputanja preko mobitela, na uho...ufff! Vrela je od 0-100 za 3 sekunde!

    6. 11. 2018,   16:10
  • Ma daaaj...U sexu mora biti sve spontano...i odabiranje poze i malo agresivnosti i malo nježnosti...

    7. 11. 2018,   17:53
  • Mislim da je ljepse kada je sve spontano...

    7. 11. 2018,   18:45