Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Sljedeće godine želite na put? Ovo je 20 najboljih destinacija

Sljedeće godine želite na put? Ovo je 20 najboljih destinacija
1

Šesto mjesto zauzeli su japanski Havaji, otok Okinawa. Sunce, plaže i plavetnilo ljekoviti su pa tako tamošnji stanovnici žive dulje od prosjeka. Na popisu su i Jamajka, Maldivi i Cape Town

VIDEO

Ako pogledate na kartu svijeta, svako mjesto ima nešto primamljivo. Forbes Travel Guide, svjetski poznati vodič za putovanja i recenzije hotela i restorana, sastavio je popis od top 20 svjetskih destinacija za 2020. godinu. 

Na prvom mjestu je Las Vegas. Zbog svojih novih luksuznih hotela i restorana, obranio je titulu grada blještavila. Tu je i novi obnovljeni golf teren s četiri zvjezdice Wynn Las Vegas i novi međunarodni restoran Smoke. NFL ( nacionalna liga američkog nogometa) je najavila i premještaj Raidersa na novi stadion Allegiant u travnju. 

24sata

Na drugom mjestu je izraelski grad Tel Aviv. U ovom živahnom gradu na plaži Mediterana susreće se bogata povijest i moderan život. Možete posjetiti i muzej Liebling Haus - White City Center s obzirom da je u 2019. godini obilježena stota obljetnica dolaska njemačke arhitekture Bauhaus. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tel Aviv (@telaviv)

Treće mjesto uzela je kineska posebna upravna regija Makao koja 20. prosinca obilježava 20. godišnjicu pod zastavom Kine. Makao je utvrdio svoj identitet kao destinaciju s bogatom kulturom, luksuznim hotelima, restoranima svjetske klase i raskošnim kockarnicama. Ali, želi se odvojiti i namamiti više međunarodnih posjetitelja. Novi most Hong Kong-Zhuhai-Makao olakšava putovanje između gradova. 

Humanitarna avantura: Planira obići svijet biciklom u sto dana
Humanitarna avantura: Planira obići svijet biciklom u sto dana

Na listi je i Nashville, glavni grad američke države Tennessee. Navode da je grad živnuo novim luksuznim hotelima, ali i otvorenjem novog Nacionalnog muzeja afroameričke glazbe. Tu su i Britanski djevičanski otoci kao egzotični dragulj Kariba. Obogaćeni su novim luksuznim rezortima pa se ta destinacija našla na petom mjestu, pogotovo jer se to područje uzdiglo nakon uragana Irma koji je opustošio regiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli U.S. Virgin Islands (@usvirginislands)

Šesto mjesto zauzeli su japanski Havaji, otok Okinawa. Sunce, plaže i plavetnilo ljekoviti su pa tako tamošnji stanovnici žive dulje od prosjeka. Nakon njega slijedi Dubai koji je uvijek poznat po svom luksuzu, a 2020. godine biti će i domaćin Svjetske izložbe, 'Expo 2020'. Na listi je naravno i Tokio koji je ujedno i domaćin Ljetnih olimpijskih igara 2020. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dubai (@dubai)

Na popisu su se još našli Edinburgh u Škotskoj kao i Sonoma, grad vina u Kaliforniji. Svakako su naglasili i Rijad, glavni grad Saudijske Arabije koji prvi put nudi turističke vize. Slijede Rim pa Kohler, mali gradić SAD-a, Monterey u Kaliforniji, Bangkok, San Miguel de Allende u Meksiku, Jamajka, Maldivi, Sankt-Peterburg i Cape Town, piše Forbes. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima