Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Šljokice i sjajna odjeća nose se i preko dana - samo nek' blješti

Šljokice i sjajna odjeća nose se i preko dana - samo nek' blješti
1

Osim za ljetne večeri, metalik komade za dan kombinirajte na traperice, kožnate detalje, uz majice s natpisima... Imate li metalik haljinu, ne ustručavajte se - slobodno je nosite i preko dana

VIDEO

Večernja moda osvojila je svijet dnevnog odijevanja. Formula je vrlo jednostavna: nešto sjajno kombinira se s nečim običnim. 
Tehnologija tekstila i inovacije materijala utjecale su na poplavu sjajnih tkanina: usporedno s organskim pamukom razvio se predivan trend blistavih jakni, minica, kaputa i inih komada u kojima glumimo morske sirene. Sad brendovi poput Balenciage, Saint Laurenta... donose novi stilski horizont na kojemu sunce nikad ne zalazi.

U vodstvu su metalik tonovi pozicionirani kako bi istaknuli ženstvenu siluetu pješčanog sata. Tu su ne samo sitne šljokice, nego i kristali, pa veliki listići. Ovakvi stylinzi često zaobilaze jaki make-up jer je sjaj na odjeći dovoljan. No ako poželimo imitirati lude osamdesete ili disko sedamdesete, onda je jaka šminka poželjna, ponajprije kroz blistavo sjenilo koje ove sezone vlada kozmetičkim torbicama. 


S druge strane, tu su neodoljivi modni dodaci, na primjer cipele koje imaju površinu ogledala ili torbice iz futurističke radionice stila. 
Nakon pobjedničkih tonova zlatne i srebrne, tu su i ostale nijanse kojima se kite sirene - plavetnilo mora donosi nam i čarobnu skalu od zelenkaste do tirkizne, a žuta je na strani sunca, njihova dobra prijateljica i vrhunska partijanerica.

Za ljubiteljice minimalizma vodeća je legendarna crna u novom ruhu, sjajna, optočena sitnim šljokicama koje predstavljaju teksturu ljuski koje okrećemo prema želji - gore ili dolje. Često su upravo šljokice na raznim kreacijama, osobito ako je kroj jednostavan: svaki put kad povučemo rukom po njima, one otkrivaju neki drugi motiv. 


Ima tu i futurističkih smjernica, osobito onih iz šezdesetih, kad je Paco Rabanne predstavio svijetu svoj blistavi rad, inspiriran odlaskom na Mjesec. U to vrijeme pisala nam se sjajna budućnost, a moda je reagirala na sebi svojstven način i okupala se u Mjesečevu sjaju. Nakon toga je došlo sunce, u sedamdesetima i osamdesetima, čime je svijet odijevanja otkrio još sjajnije lice. Sjajni materijali odlično se snalaze i u poslovnim lookovima, a koži, trapericama i majicama s natpisima idealan su stilski suputnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'