Obavijesti

Lifestyle

Komentari 59

Smijem se, ali plačem iznutra, nasilni muž me otjerao drugom

Smijem se, ali plačem iznutra, nasilni muž me otjerao drugom

Britanka se obratila za pomoć kolumnistici Deidre ne znajući što napraviti. U braku je s nasilnim mužem, zbog kojeg joj trpi zdravlje, a u trenutku slabosti, utjehu je potražila u naručju prijatelja

VIDEO

Imala sam aferu sa starim prijateljem kad sam prolazila kroz pakao sa svojim nasilnim suprugom. Afera je završila nakon samo nekoliko tjedana, ali zbog seksa s tim čovjekom osjećala sam se živom i sada se pitam kako ću bez njega živjeti, započela je anonimna Britanka svoju priču, koju je poslala kolumnistici Deidre, engleskoj stručnjakinji za ljubavne odnose i seks, i zamolila ju za savjet.

Imam 36 godina, a moj muž ima 38 godina. Imamo tri genijalne kćeri koje imaju 13, 11 i 7 godina.

Bio je bolestan prije nekoliko godina i bilo je strašno. Bio je u bolovima i morao je prestati raditi. Bio je pod ogromnim stresom zbog novca i svega ostalog u životu.

Morala sam puno više raditi kako bih platila račune, brinula sam se za djecu, uz pomoć moje mame i održavala kuću. 

I tad je moj muž postao nasilan i zao prema meni. 

Otad smo otkrili da je njegovo loše raspoloženje i grozno ponašanje bilo uzrokovano pogrešnim lijekovima, ali u to vrijeme život s njim je bio pakao. Rekao je puno stvari koje su me jako povrijedile.

Tad sam započela aferu. Bio je to tip s mojim godinama, s kojim sam išla u školu i uvijek je bio dobar prema meni. Javio mi se nakon dugo vremena zbog organizacije obljetnice mature i dogovorili smo se naći na piću kako bi se prisjetili starih dana, piše britanski The Sun. Ali, kad smo se našli, nisam si mogla pomoći i na kraju sam mu ispričala sve što mi se događa.

Bio je divan, pun razumijevanja i brižan. Dogovorili smo se naći sljedeći tjedan, a tjedan nakon toga smo završili zajedno u krevetu.

Iako je on bio razveden, znala sam da to što radimo nije u redu. Nakon par tjedana nalaženja odlučila sam prekinuti aferu. 

11 znakova da nije zaljubljen - veza s vama mu je 'praktična'
11 znakova da  nije zaljubljen - veza s vama mu je 'praktična'

Život kod kuće je sada više-manje normalan. Muž se vratio na posao, ali još ne mogu preboljeti sve što mi je rekao i napravio, i što mi još radi. 

Još me strah njegovog temperamenta i razmišljam o aferi i razvodu svaki dan. Želim se osjećati poželjno i vrijedno, a ne biti nečija vreća za udaranje i 'domaćica'. 

Svaki dan sam nasmijana i idem dalje, ali iznutra plačem od muke. 

Svjesna sam da ako zatražim razvod, da će to donijeti puno boli mojoj obitelji, ali kako da se nastavim samo pretvarati da je sve u redu?

Imam i nekih zdravstvenih problema, za koje mi je doktor rekao da su posljedica stresnog života.

Deidre odgovara:

Kad je vaš suprug bio bolestan jasno je da si nije mogao pomoći, ali njegovo loše ponašanje prema vama otkad je ozdravio nema isprike. Ako ga se bojite i nikad se ne osjećate voljeno i cijenjeno, vaše želje su sasvim razumljive. 

Situacija između vas i vašeg muža utječe i na vaše zdravlje, a vaše kćeri ne bi trebale gledati kako majka tolerira ikakvo zlostavljanje. 

Ako se osjećate dovoljno sigurno da možete s njim razgovarati, objasnite mu da mora potražiti pomoć i da treba promijeniti svoje ponašanje ili da će u protivnom vaš brak trpjeti i da će kad tad doći do razvoda. 

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku