Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šminkerica Victorijinih anđela otkrila trik za konturiranje lica

Konturiranje može potpuno promijeniti izgled, a bit je u tome da se istaknu prirodne crte lica, kaže Mellor, i napominje da kist mora biti manji i paperjast, da ne 'pomete' drugu šminku s lica

Vizažistica Ed Mellor otkrila je kako se pravilno konturira lice, a da ne izgleda kao da ste se previše trudili. Ona je zaslužna za neke od najpamtljivijih lookova popularnih anđelica Victoria's Secreta, poput Belle Hadid i Kendall Jenner, a za Femail je objasnila u čemu je ključ uspješnog konturiranja. 

- Mnoge su žene zapravo u strahu od tog poteza, što se i vidi jer im na kraju ostanu pruge po licu - kaže Mellor.

1. Odaberite mekani, paperjasti kist

Darlings, my Bar of Gold Highlighter Palette, the SELL-OUT skin-gilding SENSATION is BACK in a MUST-HAVE trio! DIAL UP...

Objavljuje Charlotte TilburySubota, 8. rujna 2018.je 

Konturiranje je jako važno jer može potpuno promijeniti izgled, a bit je u tome da se istaknu prirodne crte lica, kaže i napominje da kist mora biti manji i paperjast, tako da ne 'pomete' drugu šminku s lica. 

PAMETNO I JEFTINO Saznajte trikove za kupovinu na Asosu i ostalim web trgovinama

2. Počnite od vrha 

Krenite od vrha uha prema dolje, uvucite obraze i lagano prođite kistom na kojem je bronzer po kosti donje čeljusti sa svake strane lica, kaže, i napominje da se definiraniji look postiže s nekoliko slojeva. 

The GORGEOUS Romee Strijd almost catwalk ready!!! Victoria's Secret #vsfashionshow

Objavljuje Charlotte TilburySubota, 10. studenoga 2018.

3. Odaberite svjetliji bronzer

Nemojte koristiti bronzer koji inače nanosite već odaberite svjetliju nijansu, jer ćete završiti s narančastim prugama, savjetuje. Zato odaberite hladnije tonove.

👑❤

Objavljuje Bella Hadid GeorgiaPonedjeljak, 3. listopada 2016.

NJIMA NIKAD NIŠTA NE PAŠE: Ovi horoskopski znakovi stalno stvaraju dramu, nisu baš ugodno društvo 

Komentari (1)
  • Ajme... Ja priznajem ja za neke makeup proizvode nemam pojma za sta i kako se koriste😂🙈 mislim, ja sam ona generacija, kad su se zenske nasminkale ali jos uvijek su licile na sebe, ne na druge!

    25. 2. 2019,   15:25