Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Smrznuti pogled i stalni izlasci su znakovi da vas partner vara

Smrznuti pogled i stalni izlasci su znakovi  da vas partner vara

Sumnja može uništiti dobru vezu, ali ponekad, taj 'osjećaj' koji čovjek ima, može biti intuicija koja ga upozorava da se partnersve više udaljava, te da ima nekog 'sa strane'. Evo kako ćete saznati istinu

VIDEO

Odnedavno imate 'neki osjećaj' da u vašoj vezi nije sve u redu? Sve manje razgovarate s partnerom, a njemu treba više 'prostora' nego prije? Više ni ne znate kako mu izgleda mobitel jer ga stalno skriva od pogleda? 

Vrlo vjerojatno je vaš osjećaj u pravu, a vaš partner ima nekoga 'sa strane'. Kako biste se uvjerili da ste u pravu, ili otkrili da ste u krivu, poigrajte se detektiva i otkrijte što se stvarno događa.

Smrznuti pogled odaje varalice

Suočavanje s nevjernim partnerom često ne pomaže mnogo. Ne trošite uzalud energiju na maratonske rasprave. Bolje je da spavaću sobu pretvorite u mirnu luku.

Kako biste preljubnika uhvatili na djelu, on mora vjerovati da se bura stišala i da više ne sumnjate u njega. Ako on glumi vjernog, vi glumite naivca i pretvarajte se da mu vjerujete i da je sve u najboljem redu. No sljedećih nekoliko tjedana pomno promatrajte kako se ponaša prema vama.

Skriva mobitel 

Na telefonske je pozive uvijek odgovarao pred vama, a sad vam na neugodan način daje do znanja da mu treba privatnost. Čim se pojavite, odlazi razgovarati u drugu sobu. U zadnje vrijeme nikamo, pa ni u nužnik, ne ide bez mobitela.

Moguće je kako upravo u mobitelu 'stanuju' dokazi da 'šara sa strane'. Kako biste otklonili ili potvrdili svoje sumnje, iako nije etično, zavirite u njegov telefon. 

10 situacija s kojima ćete od sebe otjerati ženu koja vas voli
10 situacija s kojima ćete od sebe otjerati ženu koja vas voli

Ako vas više ne zove u svoje društvo, možda...

Iznenada je partner prenatrpan poslom te se kući vraća kasno noću. Svako malo iskrade se iz kuće uz smiješne i naivne isprike te sve više vremena provodi vani, navodno u starom društvu. Sve to nije razlog za uzbunu.

No ako vas baš nikad ne pozove u svoje društvo, a kad predložite da idete i vi, kao iz rukava izvadi spreman odgovor zašto ipak želi ići sam, imate opravdan razlog za sumnju.

Svađa je izgovor za izlazak iz kuće?

Mnogi preljubnici namjerno izazovu svađu samo da bi mogli demonstrativno zalupiti vratima i otići od kuće. Ako i vaš partner u zadnje vrijeme primjenjuje taj recept, pokušajte ga neopaženo slijediti kako biste otkrili kamo odlazi nakon sve češćih svađa s vama. 

Više ne trza na vaš poziv na spontani seks

Iako se ništa izvanredno nije dogodilo, u zadnje se vrijeme vraća kući kasno. Umjesto ljutnjom, 'bombardirajte' partnera nježnošću. Muškarci obožavaju spontani seks, no ako vaš partner ljutito odbije vašu 'vruću' inicijativu, moguće je da je prije dolaska kući negdje 'ispraznio baterije'.

Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu
Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu

Iznenada je opsjednut svojim izgledom

Ako ga kilogrami i izgled dosad nisu previše opterećivali, a odjednom je počeo raditi na mišićima, učlanio se u teretanu ili ide na pedikuru i manikuru, kupio je zavodljiv i intenzivan parfem te uz to ormar napunio novom odjećom, moguće je da su vaše sumnje utemeljene. Nakon što ste u njegovu ponašanju detektirali sumnjive simptome, iznenadite 'osumnjičenog' neočekivanim blic-posjetima. 

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku