Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimite unutrašnjost hladnjaka pa pronađite životnog partnera

Aplikaciju je razvio Samsung, a autori objašnjavaju da je kuhinja jedno od najvažnijih mjesta za odnos dvoje ljudi, pa zašto onda ne krenuti od nje kada je pronalaženje partnera u pitanju

Ljudima koji nisu imali sreću pronaći srodnu dušu nudi se nova aplikacija, 'refrigerdating', putem koje korisnici razmjenjuju snimke sadržaja vlastitog hladnjaka i pronalaze bliskost, barem u jelu, ako je vjerovati u istinitost teorije da ljubav ide kroz želudac. 

MONOGAMNE ŽIVOTINJE 11 životinja koje cijeli život ostaju vjerne jednom partneru

Aplikaciju je razvio Samsung, a autori objašnjavaju da je kuhinja jedno od najvažnijih mjesta za odnos dvoje ljudi, pa zašto onda ne krenuti od nje. Korisnici trebaju snimiti sadržaj svoga hladnjaka pa snimke razmjenjivati s drugim kandidatima, no Samsung ih upozorava da budu prirodni.

What the fridge?! There’s a dating app where users only share photos of the inside of their refrigerators. #Refrigerdating, where the inside is all that counts 🥦🥓 🍓🍦

Objavljuje 106.9 The QČetvrtak, 7. veljače 2019.

- Nemojte uređivati svoj hladnjak prije snimanja. Ako želite da aplikacija doista funkcionira, morate pokazati stvarno stanje stvari -poručuje.

No kao i kod svih aplikacija za 'spajanje parova', kandidatu se teško oduprijeti kušnji da u ljepšem svjetlu prikaže sebe, odnosno u ovom slučaju svoj hladnjak.

Handsome fashion man undressing woman LJUBAVNA NUMEROLOGIJA Izračunajte svoj broj: Devetke se u vezama žrtvuju za druge

Onima koji se boje prikazati tužnu sliku vlastita hladnjaka, autori aplikacije savjetuju da imaju na um staru izreku 'Suprotnosti se privlače. Ne samo da ćete možda pronaći partnera/icu koji će vas usrećiti, već i otkriti novo carstvo okusa'.

GROZNI SU I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Komentari (17)
  • Pola komentatora je uvik gladno 😆

    19. 3. 2019,   22:34
  • Nije losa ideja, moja postala vege i u kuci kaos!!!!

    20. 3. 2019,   06:54
  • ništa od toga bezveze

    19. 3. 2019,   22:02