Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokirana mama pokazala 'crnu vodu': Ovo je nakon dva pranja

Britanka je napisala da je stavila namakati šest grudnjaka, a nakon pranja je voda bila gotovo pa crna, iako ih je nosila po jedan dan i oprala. Druga žena imala je isto iskustvo s dječjom posteljinom

Jedna je mama odlučila provjeriti koliko njezina perilica uistinu dobro pere rublje pa je odmah nakon pranja u perilici svoje grudnjake odlučila oprati i namakanjem, što se radi tako da se veš namače u kadi tople vode, u koju se dodaju prašak i deterdžent za rublje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Veš se tako ostavi nekoliko sati do cijelog dana, a onda se dalje normalno suši u sušilici ili na zraku (a možete ga staviti i u mašinu na centrifugu da se prije osuši). S tim bi se procesom iz odjeće, rublja ili posteljine trebala izvući sva prljavština koju perilica nije uspjela ukloniti. 

Foto: Shutterstock

Žena je na Facebooku napisala da je stavila namakati i prati čak šest grudnjaka, a iako ih je nosila samo jedan dan i već su bili oprani, voda u kojoj su se namakali je bila gotovo crna. 

Foto: Facebook (Iz Osijeka si ako)

Nakon što su neki napisali da 'ne vjeruju da je voda takva samo od grudnjaka', još je jedna mama objavila sličnu fotografiju prljave vode, koja je ostala nakon pranja dječje posteljine. Njihove je fotografije prenio Mirror, a užasnuta mama je napisala:

- Još jedna kupka tamne vode, osjećam se prljavo. Moja su jadna djeca spavala u tome ... nevjerojatno kako je prljavo, a nedavno sam ih oprala u perilici. 

NIKAD NISU ZADOVOLJNI: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Komentari (31)
  • Nije dovoljno prati grudnjake/veš/posteljinu. Treba nekad oprati i sebe.

    16. 8. 2019,   19:11
  • U zadnje vrijeme često se reklamiraju perilice sa malom potrošnjom vode. Budimo realni - sa malo vode se malo i opere. Kako sa 5 litara vode ne možeš isprati WC nakon velike nužde, tako niti sa 20 litara ne možeš u perilici oprati prljavi veš. Uz put vjerujem da proizvođači deterđenta kemijski dorade svoj proizvod pa iz zapravo opranog veša izlazi crna voda. Sugeriraju time kako je njihov proizvod temeljit u uklanjanu prljavštine. Danas vlada kult čistoće, a osim prljavoće ispire i mozak. (mali primjer - Hrana za pse sa svijetlom dlakom, crnom dlakom, bijele pse i sl.)

    16. 8. 2019,   19:32
  • Zato treb zabranit nošenje grudnjaka, sloboda sisama....

    16. 8. 2019,   20:45