Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokirani doktori izvukli žlice, odvijače i četkice iz muškarca

Muškarcu je nakon dolaska u bolnicu pojedeni nož probio želudac te je poslan na hitnu operaciju tijekom koje su doktori u želucu pronašli dva odvijača, dvije četkice za zube, osam žlica i nož

Doktori u Indiji su ostali šokirani otkrivanjem osam žlica, noža i četkica za zube u želucu odraslog muškarca.

35-godišnjak, čije ime doktori nisu željeli otkriti, žalio se na nepodnošljive bolove u trbuhu. Poslan je na rendgen, koji je pokazao da se u čovjekovom želucu nalaze razni metalni predmeti, kojih pacijent nije bio svjestan da je pojeo. 

Foto: Times Of India

Ubrzo mu je pojedeni nož probio stijenku želuca te je poslan na hitnu operaciju tijekom koje su doktori u želucu pronašli dva odvijača, dvije četkice za zube, osam žlica i nož. Operacija je trajala tri sata.

- Doslovno smo vidjeli nož kako izlazi iz njegovog trbuha - rekao je jedan od doktora koji su ga primili u bolnicu. 

Čovjek je upućen u bolnicu Lal Bahadur Shastri u Mandiju u Indiji kako bi se otkrilo što je uzrokovalo njegovu agoniju. Smatra se da čovjek pati od psihijatrijskog poremećaja, što ga je možda navelo da pojede sve te predmete.

Foto: Times Of India

Pacijent je ubrzo otpušten na kućnu njegu.

Iako nije postavljana službena dijagnoza, postoje neki psihički poremećaji koje karakterizira jedenje neprehrambenih proizvoda piše Daily Mail. Pica, na primjer, je poremećaj u prehrani koji potiče ljude da jedu stvari koje nisu hrana, uključujući prljavštinu, pijesak i metalne predmete.

Često se javlja uz poremećaje mentalnog zdravlja koji narušavaju osnovno funkcioniranje, kao što su autizam ili shizofrenija. Ovaj poremećaj može dovesti do ozbiljnih problema kao što su trovanje ili začepljenje dijela probavnog sustava.

Komentari (6)
  • Mi Hrvati jedemo govna

    1. 6. 2019,   11:56
  • Kako je ovo moguce ?? Pa cuj nije znao da je pojeo set noževa, vilica i kašika Eto ja znam sta on jede a on nije znao daj molim Vas Lik sere metal keke

    1. 6. 2019,   10:03
  • kako je ostao živ?

    1. 6. 2019,   17:27