Obavijesti

Lifestyle

Komentari 152

'Spavala sam sa 130 tipova, a to mi je skoro uništilo život...'

'Spavala sam sa 130 tipova, a to mi je skoro  uništilo život...'
1

Zbog seksa je javljala na posao da je bolesna, u jednom je danu spavala s četvoricom muškaraca, a tek godinama kasnije je shvatila da je time ispunjavala prazninu zbog obiteljskih tragedija

VIDEO

Frankie Considine je 28-godišnjakinja čija je ovisnost o seksu bila tolika da je svojevremeno spavala s četiri muškarca dnevno, a kako kaže, 'nije mogla funkcionirati ako ne bi znala kad će se opet seksati'. Seks je, priznaje ona, imao prednost nad poslom i prijateljima, ali ostavio je i posljedice na njeno fizičko i psihičko zdravlje.

Zbog svoje je ovisnosti Frankie tako patila od depresije, nekoliko spolno prenosivih bolesti i zatrudnjela je bez da i otprilike zna tko bi mogao biti otac njenog djeteta.

Priča da je zbog seksa znala javiti na posao da je bolesna i otkazati dogovore s prijateljima, a spavala je s više od 130 muškaraca. Kako nije oduvijek znala da je ovisnost o seksu priznati mentalni poremećaj, mislila je da njezina potreba za stalnim fizičkim kontaktom rezultat suočavanja s razvodom roditelja i rezultat niskog samopoštovanja.

Roditelji su joj se razveli kada je imala 13 godina, a u to vrijeme je preko interneta tražila nekog s kim bi razgovarala jer joj je nedostajalo pažnje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tražila je nekog kog bi zainteresirala, priča, makar i seksualno, a djevičanstvo je izgubila kad joj je bilo 14 godina, prije nego što je ušla u prvu dužu vezu koja je i završila jer nije mogla ostati vjerna.

Nekoliko godina kasnije kad joj je mama umrla od raka, bila je kaže, na dnu. Odustala je od studiranja i u sljedeće tri godine je spavala s 80 muškaraca. Koristila je, tvrdi, bilo kakvu intimu da nadoknadi prazninu iznutra.

Djeca zlostavljača neće postati nasilna ako imaju brižnu majku
Djeca zlostavljača neće postati nasilna ako imaju brižnu majku

Jednom je, sjeća se, spavala sa čak četiri muškarca u 24 sata, no ni to joj nije bilo dovoljno.

- To bi me malo 'popravilo', ali potpuno sam se navukla na taj osjećaj - ispričala je Frankie za Mirror, a sjeća se i kako je na svoj 21. rođendan upoznala tipa s kojim se seksala u hotelskoj sobi. Sutradan je, kaže, zvala mehaničara da joj pogleda kvar na automobilu, a na kraju je spavala s njim i njegovim prijateljem - i s još jednim tipom kasnije te večeri.

Frankie uz to nikada nije koristila nikakvu zaštitu, pa ni pilulu, a dvaput se zarazila virusom HPV-a i klamidijom. No muškarci su i dalje redovito dolazili k njoj samo zbog seksa, čak i nakon što je zbog depresija počela posjećivati psihijatra, a u 22. godini je i zatrudnjela. Nije znala tko bi mogao biti otac pa je donijela tešku odluku da pobaci. Taj trenutak bio joj je presudan da promijeni svoj život. 

Tako je, nakon brojnih sati terapije, 2014. započela vezu s muškarcem kojeg je upoznala preko Tindera, s njim zatrudnjela i 2018. rodila zdravu djevojčicu. Ta je trudnoća, kaže ona, bila 'itekako planirana'.

No veza je završila kad je malena imala šest mjeseci, a Frankie je počela posjećivati ​​novog terapeuta, koji joj je napokon u 26 godini života dijagnosticirao ovisnost o seksu.

- Osjetila sam ogromno olakšanje - kaže Frankie, jer je tad shvatila da nije ona sama za sve kriva, a kaže i kako pretpostavlja da je mnogo drugih poput nje, samo ne bi to nikad javno priznali.

Vjeruje i kako u društvu još uvijek postoji stigma oko te vrste ovisnosti.

U liječenju oboljelih od korone testirat će lijekove protiv HIV-a
U liječenju oboljelih od korone testirat će lijekove protiv HIV-a

Ona sad drugima pomaže ljudima da prevladaju posljedice slične psihološke traume, i odlučna je u tome da joj prošlost ne stoji na putu. Kaže i da je pronašla nove mehanizme za 'suočavanje sa problemom' - npr. vježbanje i meditaciju. Ponovno izlazi u nadi da će pronaći ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru