Obavijesti

Lifestyle

Komentari 142

'Spavao sam s prostitutkom jer mi je žena preumorna za seks'

'Spavao sam s prostitutkom jer mi je žena preumorna za seks'
1

'Vozio sam se kući s posla i zamišljao kakvoj sceni se vraćam: umorna žena, beba koja vrišti, nema seksa... Skrenuo sam s rute i odvezao se do bordela...'

VIDEO

Ovaj muškarac je bio toliko željan seksa da je prevario suprugu s prostitutkom. Kaže da je supruga stalno umorna zbog bebe, a savjet je tražio na portalu The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre.

Ovo je njegova priča, a niže je savjet koji je dobio: 

Imam predivnu suprugu i sretan brak, ali  nisam odolio iskušenju i imao sam seks sa prostitutkom prošlog tjedna. Što nije uredu sa mnom? Volim svoju ženu više od svega, a naša kćerkica je nešto najbolje što mi se dogodilo.

Meni je 29, a mojoj ženi 24 godine. Naša kćer ima tri mjeseca. Prije nego sam upoznao suprugu, bio sam samac dvije godine. Znao sam tada seksati se s prostitutkama, ali uvijek sam pazio što radim, koristio sam kondome.

Ženu sam upoznao prije četiri godine dok sam radio za veliku građevinsku tvrtku. Mnogim dečkima se sviđala, i mnogi su je zvali na spojeve. Ja sam bio sretnik s kojim je pristala izaći.

Kliknuli smo odmah i vjenčali se 18 mjeseci kasnije. Bili smo presretni kada je ostala trudna. Išao sam s njom na svaki pregled, na svaki ultrazvuk. Bilo je to predivno.

Naša kćer je prekrasna, ali nikada ne spava dugo. Ni jedno od nas prije nije bilo svjesno toga koliko je zahtjevno imati bebu i koliko je to posla. Razumijem da seks sada nije u prvom planu, ali kada pitam suprugu da budemo intimni, ona svaki put kaže da je previše umorna.

Prošlog tjedna sam se vozio kući s posla i zamišljao kakvoj sceni se vraćam - umorna žena, beba koja vrišti, nema seksa - umjesto žene sretne što dolazim doma i željne toga da me odvuče u krevet.

U trenu sam skrenuo s rute i odvezao se do zgrade u kojoj je salon za masažu, zapravo bordel. Bio sam tamo prije braka. Nakon što sam to napravio, gadio sam se sam sebi. Osjećao sam se kao da ću povratiti.

Koristili smo kondom, ali znam da sam učinio nešto grozno prema svojoj predivnoj  supruzi koja me neizmjerno voli. Ne usudim joj se to reći jer strahujem da je ne izgubim. Siguran sam da bi našem braku bio kraj kada bi ona to saznala.

Savjet koji je dobio:

Nemojte padati u iskušenje i priznati to svojoj ženi.  To će Vama pomoći da se osjećate lakše, ali ona bi se osjećala puno lošije jer je sada u vrlo osjetljivom razdoblju. Iz ovoga je važno nešto naučiti iz svoje pogreške i to ne ponoviti.

Dolazak bebe je razdoblje testiranja mnogih parova. Tada se njihove osobne potrebe stavljaju na drugo mjesto. Pokušajte ostati bliski sa suprugom tako da provodite vrijeme s njom, grlite je i ljubite bez ikakvih seksualnih zahtjeva za koje sad nije spremna.

Znam da ste na poslu cijeli dan, ali preuzmite navečer malo brigu o djetetu kako bi Vaša žena dobila nekoliko sati samo za sebe. Tako će se prisjetiti da je i ona ljudsko biće, a ne samo stroj za opsluživanje bebe, i kasnije neće biti toliko umorna.

To će Vam pomoći da imate više razumijevanja za nju i to što ona prolazi. Moj e-letak "Sex Problems After A Baby" će pomoći da se vratite u normalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom